Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 24.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 24.03.21

Дневен хороскоп – сряда – 24.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Аргумент, конфликт и дори загуба или раздяла с някого може да изискват от вас да преразгледате избора си. Горчивите мисли се разсейват от приятни спомени и общо усещане за благополучие се носи във въздуха. Ако се чувствате емоционално изтощени, отделете време, за да съберете сили.

Телец – Бъдете честни в отношенията си с другите. Дръжте сърцето и ума си отворени точно сега. Отпуснете горчивите спомени от миналото и се насладете на настоящето. Повишената ви емоционалност е предимство във вашите романтични отношения.

Близнаци – Член на семейството или някой от родителите също могат да изискват вашите грижи и внимание. Може да намерите добър съвет или дори любовна връзка там, където най-малко го очаквате.

Рак – Този период е пълен с вълнение, докато изследвате нови възможности за себе си. Това, което изглеждаше невъзможно преди, сега изведнъж ви се струва лесно осъществимо. Използвайте добре тази нова енергия.

Лъв – Времето, прекарано с приятели, може да облекчи внезапното ви чувство на сдържаност или самота. Наслаждавайте се на социални събития и събиране, но не прекалявайте. Внимавайте при пътуванията си, за да избегнете злополуки или кражби.

Дева – Днес е добър ден за справяне с трудни задачи, които сте избягвали. Проблемите със здравето може да се нуждаят от внимание точно сега. Това е идеалното време за самоанализ и осмисляне на последните събития.

Везни – В момента сте изправени пред редица лични предизвикателства. Ограниченията, които срещате, може да са създадени от самите вас. Може да е време да се откъснете от ежедневните задължения и да направите кратка почивка.

Скорпион – Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите, особено ако не са ви поискани. Може да срещнете изпитания в отношенията с близките, както и трудности в интимната сфера.

Стрелец – Днес сте ентусиазирани и целеустремени. Плодотворното сътрудничество ще позволи своевременно изпълнение на набелязаните планове. Сериозното и отговорно отношение ви помага да направите приятно впечатление на другите.

Козирог – Този ден е подходящ за важни въпроси и сериозни решения, но ще бъде успешен, само ако всичките ви действия са планирани и добре обмислени. Не бързайте. Старайте се да се съсредоточите върху позитивното мислене, психически да се дистанцирате от егоизма и амбицията.

Водолей – Не бъдете екстравагантни и неразумно щедри. Има голяма вероятност да направите непланирани разходи и да понесете финансови загуби, затова се въздържайте от всякакви парични операции и преминете към режим на спестяване.

Риби – Не проявявайте излишно вълнение и емоции, което може да се отрази на душевното ви състояние. Не се чувствайте отговорни за всичко случващо се. Старайте се да не се безпокоите за дреболии.

Съветите на Фортуна

Денят има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде доста конфликти. Ще бъде по-добре, ако денят премине под патронажа на добротата, милостта и състраданието. Всеки, който прояви позитивност ще увеличи шанса си да постигне вътрешен мир и емоционален баланс. От друга страна, тези, които решат, че са център на Вселената, бързо ще открият, че ще пожънат негативното й пренебрежително отношение.

До 13:30 часа не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

След 13:30 часа денят предразполага към добро и хармония. Избягвайте да се ядосвате и гневите. Не трябва да спорите, да се обиждате или да се жалвате от съдбата.  Дарявайте радост, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Подходящо време за благотворителност, дарения, подаръци, за добри дела.                                                                                                                                                                                              


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати