Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 24.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 24.04.19

Дневен хороскоп – сряда – 24.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не трябва да спирате по средата на пътя и ако нещо не върви по план, звездите ви съветват да не се отказвате и да не губите вяра в успеха. Причината е проста: днес небето е благосклонно към вас и вие може да спечелите победа.

Телец –Днес забравете за вашата практичност и се доверете на инстинкта си. Внезапна случайност може за кратко да ви превърне в авантюристи. Вместо да следвате правилата, опитайте да импровизирате.

Близнаци – Трудно ще ви е да се концентрирате, затова е подходящо само за рутинна работа и действия. Ще бъдете недоволни от нещо. Някой може да прояви голяма щедрост по отношение на вас.

Рак – Добре е да вършите добри дела не по задължение, а от сърце и ще почувствате след това удовлетворение. Хубаво е да се помогне на нуждаещите се, на тези, които страдат, на нашите „по-малките братя”- бездомните животни.

Лъв – Внимателно се ослушвайте около себе си: може да чуете нещо много важно, което впоследствие да се окаже полезно. Някои от вас ще бъдат бунтарски настроени, способни на необичайни действия, които ще изненадат другите.

Дева – Днес е ден на разширяване на перспективите. Можете да очаквате добър развой на сюжетите за деня. Бъдете внимателни към неочаквани предложения, колкото и примамливи да ви изглеждат сега.

Везни – Атмосферата на днешния ден е благоприятна за повечето от вас. Последните събития ще оставят "положителен послевкус", ще се радвате да ги запомните, както ще ви се иска да ги споделите с някого.

Скорпион – Има надежда за преодоляване на препятствията и намаляване на рисковете, както и успешно завършване на нещо. Увеличават се шансовете ви за материална придобивка, изгода, награда, победа или компенсация.

Стрелец – Успех ви очаква, ако приемате новаторски идеи и не сте твърде критични по отношение на новата информация, която получавате. Ще се стремите към контакти с интересни хора, обичате да сте в центъра на нещата. 

Козирог – Днес мнозина от вас ще потърсят уединение и бягство от действителността чрез потапяне в мечти или сън, четене на книга или гледане на филм, или пък търсене на нови идеали. В този ден по-добре да не планирате важна работа и начинания.

Водолей – Вие лесно променяте своите планове, оставяте недовършени дела и се захващате с нови. Това е ден за премахване на бариерите и ограниченията. Стремите се да правите всичко, само за да бъдете интересни на някои хора.

Риби – Днес трудно ще запазите своята обективност. Ще сте склонни към преувеличения и разкрасяване на действителността. Максимализмът не е безопасен обаче. Звездите ви съветват да бъдете дипломатични, да не влизате в открит конфликт с другите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес са актуални поговорките: „Седем пъти премери, един път отрежи” и „ Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни”. Рисков и опасен ден. Лесно може да се попадне под чуждо влияние. Възможни са натравяния, травми, напрежение на работното място или у дома. Ако сте алергични, не излизайте без лекарства. Не се доверявайте на примамливи предложения. Бъдете устойчиви на съблазни и изкушения, провокации. Да се избягват чувства като гордост, злоба и завист. Противопоказни са лъжите под всякаква форма.

Запознанства възникнали днес не са дълготрайни и полезни, крият опасност от разочарования и измами. Сведете общуването до минимум. Избягвайте места, където има много хора. Не давайте и не вземайте заеми. 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати