Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 24.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 24.06.20

Снимка:

Най-доброто, което можете да направите в този ден е да се настроите към безусловна любов, най-вече към себе си

Овен – Това е страхотен ден за създаване на нови планове, но само толкова. Не и за действия. Умът ви е бистър и отворен за нови неща. Особено по личните въпроси си струва да помислите много добре.

Телец – Днес не е най-добрият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Близнаци – Този ден ви дава много енергия. Звездите ви правят уверени. Не се стеснявате да кажете мнението си. Напротив: вие представяте своите възгледи силно и уверено. Можете да упражнявате своето влияние и да налагате своите убеждения. 

Рак – Спектърът от емоции ще кипи във вас като горещ поток, все пак се опитайте да се „охладите“.  Избягвайте кавги и конфликтни ситуации в комуникирането с екипа и семейството. Насочете енергията си към решаване на проблемите.

Лъв – Трудно ще напредвате с планираната работа. Липсва ви инерция. Изживейте спокойно чувствата си и правете неща, които ви доставят удоволствие. Трябва обаче да бъдете малко по-внимателни.

Дева – Днес са възможни недоразумения и трябва да избягвате вземането на важни решения. Това е ден за съзерцание и мечтание. Подарете си почивка и оставете въображението си да ви отведе във вътрешният ви свят!

Везни – Днес трябва да се погрижите за здравето си. Следобед се откажете да присъствате на шумни събития, където ще има голяма тълпа от хора. По-добре прекарайте вечерта със семейството или любимия човек.

Скорпион – Вие сте под стрес и сте по-силно повлияни от емоциите от обикновено. Не само тормозите и критикувате другите хора, но и сте много стриктни към себе си. Но не бива! На първо място, помислете за себе си днес. 

Стрелец – Днес избягвайте да се нервирате за дреболии, трябва да говорите по-малко, да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с приятели и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си сила.

Козирог – Големите надежди като сапунени мехурчета могат да се спукат и трябва да се справите с не толкова идеалистичната реалност. Сега имате силата да поемете кормилото и да направите нещо за себе си.

Водолей – Денят може да донесе необичайни и смущаващи преживявания. Отрицателните, а може би и по-трудните аспекти на живота излизат на преден план и ви причиняват смут. Но не забравяйте: кризите винаги са и възможности!

Риби – Днес сте много мечтателни и изпълнени с въображение, и това е наистина хубаво. Позволете си просто да се потопите във вашия фентъзи свят и да изпратите мислите си на пътешествие! Едва ли има нещо по-добро, което да ви отпусне повече от това.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Бурната активност днес не е желателна. Запазете пасивност. Прекарайте повече време в почивка. Хубаво е, ако можете да спите малко по-дълго.

Отдайте предпочитание на тихите и спокойни занимания, медитация и съзерцание. Може да възникнат шансове, които да ви изглеждат благоприятни, но по-късно ще ви разочароват. Затова трябва да внимавате и да обмисляте много добре всички предложения. По-добре е да не бързате и да не вземате прибързани решения. Интуицията ще ви подскаже правилния отговор.

Провокативни фактори могат да се появят буквално от нищото. Не позволявайте на никого или на нищо да ви извади от релсите. С всички сили се стремете да съхраните тишината и спокойствието в душата си.

Най-доброто, което можете да направите в този ден е да се настроите към безусловна любов, най-вече към себе си. Тогава никакви нежелани енергии няма да са страшни.

Луната преминава на празен ход от 08:35 ч. до 20:06 ч. на 25 юни. Това е един дълъг период, в който не трябва нищо ново и важно да се предприема. Не купувайте, не подписвайте договори, не започвайте нова работа, не търсете правата си, не отправяйте молби и искания.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още