Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 24.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 24.11.21

Снимка:

Овен – Отделете време на външния си вид. Днес трябва да блестите и да завладеете околните. Възможно е да имате романтична среща или запознанство. Бъдете внимателни – Вселената може да ви изпрати знаци.

Телец – Продължете напред и бъдете оптимисти за реализирането на целите си. Ще видите, че усилията ви ще дадат неочаквани резултати и ще се радвате много! Нещата в любовния ви живот не са толкова розови - със сигурност по-малко, отколкото би ви се искало.

Близнаци – Очаква ви натоварен ден. Пригответе се за допълнителни задачи. Не планирайте нови и сериозни неща, отдайте се на спокойна и рутинна работа. Посветете вечерта на релакс. Отпуснете се в прекрасна изолация.

Рак – Страховете и несигурността по отношение на бъдещето, които досега са ви завладяли, скоро ще се превърнат в минало, тъй като големият ви оптимизъм ще ви даде огромен тласък на самочувствие и ще ви помогне да продължите напред.

Лъв – Изглежда, че всичко върви гладко на вашата професионална арена. Но се опитайте да не почивате на лаврите си. Продължавайте да се стремите към нещо по-добро. Привлечени сте от човек, с когото любовната връзка е невъзможна. 

Дева – На работа всичко се развива точно както сте планирали и желаете, така че спрете да се тревожите, че нещата не се получават. Отпуснете се и се съсредоточете върху положителното, ако искате този ден да протече добре.

Везни – Не забравяйте да оставите ежедневните си грижи и проблеми пред входната врата на дома си. Стресът от ежедневието е бил значителен, но благодарение на разбирането и подкрепата на партньора ви ще откриете, че имате сили да се справите.

Скорпион – В отношенията си внимавайте какво казвате днес, тъй като за вас и партньора ви ще бъде много лесно да се разберете погрешно един друг и да кажете неща, които всъщност нямате предвид, което няма да е добре.

Стрелец – По време на работа може да се сблъскате със закъснения или препятствия, но благодарение на опита си, бързо ще се справите. Не слушайте трети страни, които се опитват да ви повлияят със своите мнения.

Козирог – Напрежението сериозно нараства във вас, защото сте изправени пред големи предизвикателства, които трябва да решите. Засега се справяте отлично, но се пазете да не загубите контрол над емоциите.

Водолей – Очаква ви добър и положителен ден. На мнозина представители на знака ще им израснат криле – ще ги връхлети творческото вдъхновение и ще постигнат отлични резултати във всичко, с което се захванат.

Риби – Вероятно ще е труден и проблематичен ден, но това не е причина да гледате тъжно през прозореца. Когато става въпрос за вашия любовен живот, добре е да започнете да изразявате чувствата си повече. Това ще ви помогне да се сближите с партньора си.

Съветите на Фортуна

Символ на днешния ден е орелът, летящ високо в небето. Осъзнайте, че с правилния размах на крилете всичко е възможно. Можете да летите над всички препятствия, просто трябва да положите малко повече усилия.

Благоприятна е екипната работа и общите усилия. Не бива да проспивате този ден в пасивност, но и прекалено активни не е добре да бъдете. Търсете „златната среда“ във всичко. Енергийните ресурси са ограничени и следователно прекомерното усърдие няма да е от полза.

Всяко ваше действие насочено към грижи за здравето и красотата ще донесе само положителни ползи. Физическите натоварвания трябва да са умерени. Сексът трябва да е възможно най-спокоен и традиционен. Да се наблегне върху емоциите и взаимното удоволствие, не върху животинската страст. Луната е на празен ход от 07:47ч до 18:00ч и през това време не се препоръчва да се започва или купува нищо важно.  


Топ новини

виж още

Актуална тема