Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 25.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 25.03.20

Дневен хороскоп – сряда – 25.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове

Овен – Избягвайте да общувате с хора, които постоянно се оплакват. Фокусирайте се върху плановете и идеите, които имате и как да ги реализирате. В любовта е крайно време да промените някои отрицателни навици, за да запазите хармонията.

Телец –  Днес е по-добре да избягвате да спорите по каквито и да било теми. По-добре е енергията да се насочи в конструктивна посока. В комуникацията с любимия човек бъдете внимателни и сговорчиви.

Близнаци – Препоръчително е да си направите предварителен план за действие и да се придържате към него. Физическата активност ще помогне да запазите оптимизма и доброто настроение, така че не бъдете пасивни.

Рак – На работното място и у дома бъдете по-дискретни. Не позволявайте на малките конфликти да ви обезкуражават. В любовните отношения без да искате може да налеете масло в огъня, така че избягвайте да засягате важни теми и да изяснявате стари нерешени въпроси.

Лъв – Днес са възможни промени в плановете или неочаквани пречки. Опитвайки се да преодолеете някаква стресова ситуация, можете да се върнете към стари лоши навици, например да пропушите отново.

Дева – Това не е добър ден за изпълняване на чужди жалби, защото нямате достатъчно енергия. Ако ходите на работа, проявете максимално търпение и внимавайте с прибързаните реакции, особено когато наблизо са началниците.

Везни – Не рискувайте независимо колко обещаващи изглеждат новите идеи и предложения. Много е важно да се анализират всички плюсове и минуси. Трябва да се стремите да избегнете прекомерни разходи и прибързани решения.

Скорпион – Наблегнете на физическите усилия вместо да хабите излишна енергия чрез словесни изблици върху околните. Ще бъдете леко разсеяни, което не е добре, ако вършите нещо важно. Не търсете съвършенство в любовта, ако искате да запазите хармонията.

Стрелец – Днес гледайте нещата от практическа гледна точка и не правете нищо, което черпи от вашата енергия. Разпределете правилно времето между работа и почивка. В областта на любовта внимавайте да не правите глупости.

Козирог – Внимателно планирайте времето си. Не поставяйте бариери около себе си, само защото имате много отговорности. Възможно е да се сблъскате със стар проблем от миналото, бъдете подготвени.

Водолей – Днес късметът ще ви съпътства, така че не трябва да губите време в празни приказки. Казаните думи не могат да се върнат, така че помислете два пъти преди да кажете нещо. Посветете време на партньора, децата, дома си.

Риби – На работното място се занимавайте с рутинна работа и бъдете дискретни. Не проявявайте излишно любопитство, то може да бъде погрешно интерпретирано. В областта на любовта не позволявайте на емоциите да ви направят слепи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящия лунен месец. Добре е в този ден да се прояви щедрост, но не трябва да съжалявате за онова, което давате.

Избягвайте ненужните контакти. Не давайте воля на нисшите инстинкти. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това което ви привлича, то е полезно за вас. Същото правило важи и за хората.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп