Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 25.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 25.09.19

Дневен хороскоп – сряда – 25.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Разчитайте предимно на себе си, особено когато става въпрос за нещо важно. Днес другите трудно ще ви разбират. Вашите действия често ще им се струват необмислени и странни. Вие се дразните от нежелани коментари и съвети, а още повече от критики, често напълно лишени от смисъл.

Телец – Може да сте прекалено емоционални, но това няма да ви навреди, по-скоро ще ви бъде от полза. Поток от творческо вдъхновение ще повдигне нивото на енергията ви и ще донесе нови желания. Емоциите могат да добавят чар и страст към интимния живот.

Близнаци – Денят носи много събития и нови предизвикателства. Опитайте се да разделите важното от второстепенното, за да сте по-ефективни, настройте се позитивно и затворете очите си пред неприятните дреболии - след това ще се почувствате много по-добре.

Рак – Запазете спокойствието, макар че няма да е лесно. Околните днес ще ви дразнят и ще ви изкарват от равновесие. Не позволявайте на емоциите да ви владеят. Ако се налага да вземете важно решение, ръководете се от логиката и здравия разум, не от интуицията и чувствата.

Лъв – Жизненият ви тонус постепенно нараства. Има много проблеми и задачи, но всички те могат да бъдат лесно решени, ако не се опитвате да се справите с всичко сами, а потърсите помощ и подкрепа. Втората половина на деня е по-добра.

Дева – Има много практически въпроси, които изискват вашето внимание. Не отлагайте решението им за по-късно. Луната във вашия мистичен 12 дом ще ви помогне да разберете същността на нещата и явленията. Размишлявайте върху живота. Благоприятно е за медитации.

Везни – Денят е много наситен. Появяват се различни дела и се чудите върху какво да се съсредоточите по-напред. Голямото натоварване може да изчерпи енергията ви, а това води да раздразнителност и лошо настроение.

Скорпион – Можете да прекарате този ден доста продуктивно. Първо, въведете ред в личните си дела. В същото време останете спокойни и неутрални във всякакви стресови ситуации. Старайте се да не предизвикате ревността у своя партньор/ка.

Стрелец – Преди да постигнете целите си, ще трябва да преодолеете много предизвикателства. Денят е свързан с укрепването на семейните отношения и появата на нови традиции, към които с удоволствие ще се придържате.

Козирог – Очаква ви динамичен и продуктивен ден. Може да се наложи да се занимавате с неотложни въпроси, които не са били предварително планирани. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си или другите.

Водолей – Добрата новина е, че имате достатъчно сили и знания, за да реализирате плановете си. Така че оставете вашите съмнения и действайте! Благоприятен ден за интелектуална работа. Отношенията с любимия човек може да охладнеят. Скоро нещата ще се променят към по-добро.

Риби – Избягвайте да се претоварвате с работа, не се нагърбвайте с много неща за вършене. Старайте се колкото може повече да избягвате стреса – всичко това може да ви причини през нощта безсъние.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Възможно е днес да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.

Ако у вас възникнат дори най-малките съмнения относно правилността на вашите постъпки и действия, по-добре се откажете. В противен случай ви очакват неприятности. В този ден не бива да се изпитва завист, злоба, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате.

Настроението е променливо. Докато се смеете, може да започнете да плачете. Докато се възхищавате, може да започнете да се разочаровате. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Ако сутринта сте вече в лошо настроение, то вечерта може да сте потънали в дълбока депресия. Този ден се счита за един от най-опасните за здравето. Заболяване възникнало сега изисква незабавна медицинска помощ. Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети