Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 25.11.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 25.11.20

Дневен хороскоп – сряда – 25.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Под влиянието на Луната във вашия знак имате желание да поемете твърде много ангажименти. В същото време са възможни импулсивност и необмисленост на действията. Звездите ви съветват да внимавате, да обмисляте добре ходовете си и да избягвате бързането. 

Телец – Да-а! Имате много важна мисъл в главата си, която подобно на рядък диамант изисква специална обработка и трябва да действате много внимателно и прецизно като истински бижутер. Затова е по-добре да прекарате този ден сами, така че никой да не се намесва в този сериозен мисловен процес.

Близнаци – Проблемът, за който се притеснявате, най-накрая е почти решен. И дори все още да не е окончателно, вече започва да придобива яснота. Някой все пак трябва да вземе кормилото на тази лодка в силните си ръце.

Рак – Вероятно днес ще се изнервите. И причината за това ще бъде някой от вашия вътрешен кръг на общуване.  Време е да помислите за бъдещето, да правите планове, да разработвате стратегии и да създадете отделен списък с малките неща, от които може да се нуждаете и които в никакъв случай не трябва да бъдат забравени.

Лъв – Луната се намира в огнен знак и сте склонни да правите всичко много бързо. Но тези около вас не се вписват във вашето темпо. Поради това се налага да изчаквате и се изнервяте. И да се дразните, този свят не може да се върти по-бързо.                       

Дева – Днес на хоризонта ще се появят интересни хора. Не е задължително да става въпрос за романтични чувства. Срещите ще ви дадат нови идеи, специални мисли и размишления и творческо вдъхновение.

Везни – Днес Везните ще добавят капка креативност към ежедневните дейности, леко ще променят ежедневния ритъм и ... резултатът ще бъде забележим почти веднага. Когато вземате някакво решение, моля, помислете за последствията. 

Скорпион –Нормално протичащ ден, да не кажем супер, но не и лош. Звездите ви призовават да не падате духом. Мнозина ще бъдат заети с решаването на лични проблеми и това ще бъде най-важното. И нека всичко останало да стои на опашка и да чака. 

Стрелец – Вие сте уверени в себе си и ще се чувствате толкова добре, колкото решите. Дори опитите на други да развалят настроението ви няма да ви извадят от равновесие. Луната във вашия творчески пети дом ви дава достатъчно енергия за двама. 

Козирог – Днес не трябва да вярвате на първото впечатление, да разчитате на първия импулс или първата мисъл, която ви хрумне. Напротив, по-добре е да се съмнявате, да мислите, да претегляте нещата и чак тогава да изберете нещо, което изглежда повече или по-малко подходящо. 

Водолей – Нека някой ви смята за празни мечтатели, да казва, че нищо няма да ви се получи и дори не бива да опитвате. Не слушайте никого, а правете това, което сърцето ви подсказва. Ако всички изобретатели и учени слушаха какво им се казва, щяхме да бъдем лишени от много неща. Така че, скъпи Водолеи, давайте!

Риби – Сряда сутринта няма да е много щастлива. Нещо не се получава. Искате яснота, но така и не я намирате. Напротив, колкото повече се опитвате да намерите правилната нишка, толкова повече възелът се заплита.                                           

Съветите на Фортуна

Енергията на този ден е такава, че всичко, което се прави или мисли енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.

В по-късните часове на деня може да станете по-обидчиви, избухливи и раздразнителни. Даже най-малкото нещо може да предизвика вашето недоволство и да ви извади от равновесие. Особено при жените. От нерви е възможно да се появят болки или проблеми със стомаха. Не е изключено през нощта да имате безсъние.

Днес и утре: Неблагоприятно е да се провеждат козметични процедури и медицински манипулации в областта на лицето, визити при стоматолог, пробиване на ушите. Нежелателно е да се напрягат и преуморяват очите с много четене и стоене пред компютър. Полезно е да се отдели внимание на областта на кръста – чрез упражнения, лечение, компреси. Погрижете се за бъбреците, „дайте“ им работа, пийте по-големи количества зелен чай. Възможно е да се появи главоболие.                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети