Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 26.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 26.02.20

Дневен хороскоп – сряда – 26.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Старайте се да бъдете креативни в решаването на всякакви проблеми. Възможно е да срещнете хора, които ще ви отворят нови възможности, ще ви помогнат да реализирате най-амбициозните планове.

Телец – Ако трябва да вземете важно решение, ръководете се от логиката и здравия разум: интуицията може да ви подведе. Запазете самообладание и търпение, въпреки че не е лесно, когато другите ви дразнят.

Близнаци – Емоционалният фон е благоприятен, настроението ще бъде добро, дори ако всичко върви малко по-различно, отколкото сте очаквали. Предпочитате да действате предпазливо. Не поемайте рискове, ако това не е необходимо.

Рак – Днес трябва да внимавате за конфликти и в никакъв случай да не влизате в тях. Това няма да доведе до нищо добро, но лесно могат да се развалят отношенията. Най-добре е да останете спокойни през целия ден, без да обръщате внимание на другите.

Лъв – Този ден ще бъде доста уморителен. Малко вероятно е да имате време да направите всичко, което сте планирали. Възможна е среща с човек, на когото отдавна искате да напомните за себе си.

Дева – В сряда Меркурий преминава през сърцето на Слънцето. Затова най-добре да вложите енергия в интелектуална дейност, полезните контакти и търсенето на интересни решения. Енергийно небалансиран период, в който могат да се случат много необичайни събития.

Везни – Концентрирайте се върху най-важното, не разпилявайте време и сили за малките неща. Настъпете малко спирачките и се погрижете за тялото си. Опитайте се да му осигурите възможно най-много почивка и релакс.

Скорпион – Преди да постигнете целите си, ще трябва да преодолеете не малко изпитания. Денят е свързан с укрепването на семейните връзки и някои традиции. Въздържайте са да правите покупки за дома дори да се налага.

Стрелец – Това е денят, в който нещата ще вървят лесно и спокойно, но все пак най-добрият съвет за днес би бил да се въздържате от вземане на сериозни решения. Страхотен период за релаксиране.

Козирог – Срядата е много продуктивен ден. Основното нещо е да не си позволявате да сте мързеливи, тъй като е все едно денят да бъде пропилян. Звездите ви съветват да обърнете внимание на вашата половинка. Дали не е време за романтична вечеря?

Водолей – Желанието за промяна може да ви тласне към необмислени действия. Трудностите не са изключени. Хората, чието мнение е важно за вас, може да ви разочароват сега. Старайте се да се държите спокойно.

Риби – В този ден вашите способности и таланти ще работят за вас, желанието да вършите колкото се може повече работа ще ви донесе късмет във всички области на живота. Просто трябва да се доверите на интуицията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените.

Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации.

Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация. Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети