Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 26.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 26.05.21

Снимка:

Овен – Днес е по-добре да не експериментирате и да не рискувате. Действайте само чрез проверени и доказани методи. Може да разчитате на късмета си, но все пак бъдете внимателни. Не са изключени финансови затруднения.

Телец – Вие сте в състояние да се справите с решаването на много сложни проблеми, защото успявате да се концентрирате, да вземете под внимание всички важни фактори и да отхвърлите незначителните.

Близнаци – Запазете спокойствие. Не се оставяйте емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за уединение, медитации и релаксираща почивка.

Рак – Възможно е да възникнат проблеми при работа или изготвянето на важни документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте цялата входяща информация, защитавайте репутацията си - накратко, бъдете много предпазливи.

Лъв – Не бързайте да споделяте тайните си с някой друг, освен с най-близките хора. Плановете за бъдещето също е по-добре да не се обсъждат, докато не сте сигурни, че можете да ги приложите. Ограничете контактите като цяло.

Дева – Днес забравете за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на домашното спокойствие. Опитайте се да си върнете вътрешното равновесие. Много е важно да уловите момента, в който трябва да замълчите.

Везни – Днес вероятно ще има ситуации, свързани с голямо нервно напрежение и безпокойство. Основните трудности са свързани с взаимоотношенията с членовете на семейството, решаването на домашните проблеми, но може и да са други.

Скорпион – Днес е опасно да се поддавате на импулсите си. Не оставяйте на последно място собствените си интереси. Няма нищо лошо да проявите малка доза здравословен егоизъм. Някои от вас могат да се сблъскат с някаква несправедливост.

Стрелец – Може да се подразните от постъпките или думите на някои хора от вашето обкръжение. Не се поддавайте на отрицателни импулси. Звездите ви съветват да се съсредоточите само върху доброто.

Козирог – Днес се опитайте да съхраните вътрешния и външен баланс и хармония. Не допускайте никой и нищо да ви извади от равновесие. Избягвайте провокации. Бъдете спокойни и целенасочени, не е нужно да бързате в този ден.

Водолей – Денят е много натоварен и можете да се изтощите, ако не внимавате и се претоварвате с работа. Избягвайте неприятни разговори - днес те са особено потискащи за вас. Отложете важни срещи, преговори, не подписвайте дългосрочни договори и споразумения. 

Риби – Каквото и да се случи, не губете вярата в себе си. Не забравяйте, че има начини да преодолеете всички изпитания, без да молите някого за помощ. Старайте се да гледате от позитивната страна на нещата.

Съветите на Фортуна

Суперлунието и пълното лунно затъмнение са рядко явление, което ще повлияе силно на нашата енергия. Суперлуните показват, че Луната е по-близо до Земята от обикновено, което означава, че нейното енергийно влияние е по-силно. Винаги, когато имаме пълно лунно затъмнение, Луната развива червеникав оттенък, поради което се нарича още Кървавата Луна. Пълното лунно затъмнение е период на големи промени и трансформации. Може да усетим как се движим през символичен процес на прераждане - готови сме да се адаптираме към новите обстоятелства, да се учим от тях и да израстваме. Доминиращият знак на този период е Стрелец, който ни помага да намерим мъдрост или да открием тайни, които изплуват на повърхността. Въпреки че затъмнението може да предизвика много страхове и несигурност, това определено е моментът, в който мнозина ще постигнат напредък.

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още