Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 26.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 26.06.19

Дневен хороскоп – сряда – 26.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Добър ден, подходящ за неща, които изискват креативност, необичаен поглед към нещата. Вие сте готови да приемете всичко ново, не се страхувате да поемате рискове, ако е необходимо и да успеете там, където другите са се провалили.

Телец – Денят няма да е лесен, но ситуацията ще се промени към по-добро, ако сте разумни и хладнокръвни. Не давайте воля на раздразнението и гнева, не извършвайте необмислени действия. Пътуванията са добри, ще бъде приятно.

Близнаци – Избягвайте спорове, особено с хора, от които зависи финансовото ви състояние и възможното развитие на кариерата. Важно е да запазите спокойствие и дори да сте обезпокоени от нещо, да не показвате преживяванията си.

Рак – Труден ден, особено за тези, които не са свикнали да действат сами и предпочитат съюзници и помощници винаги да са до тях. Ще ви бъде трудно да се разбирате дори с най-близките. Понякога причината за разногласието е просто някаква глупост.

Лъв – Вероятни са малки недоразумения на работното място, поради което не е възможно да се завърши работата, която е започнала навреме. Трябва да бъдете по-внимателни с парите. Това не е най-добрият ден за спонтанни покупки и необмислени сделки.

Дева – Подходящ ден за решаване на важни и сложни въпроси. Финансовата ситуация е благоприятна, възможни са неочаквани парични постъпления. Някои представители на знака ще направят успешни покупки. Можете да започнете подготовката за ремонта, който планирате.

Везни – Трудно ще се избегнат малките проблеми. Не са изключени неприятни инциденти, поради което ще трябва да сменяте плановете си, да отлагате делата. В някои моменти няма да е възможно да завършите работата навреме. Но като цяло не е чак толкова лошо.

Скорпион – Вероятни са неочаквани новини относно работата. Възможно е да ви възложат нови отговорности и задължения, отговорността ви също ще се увеличи. Опитайте се да обърнете внимание на възможностите, които предлага този ден.

Стрелец – По-добре е да не форсирате събитията, а да им се даде възможност да се развиват по свой начин: така ще избегнете разочарованието. Около вас други хора могат да създадат конфликти, но вие избягвайте да вземате участие на всяка цена.

Козирог –При вас се смесват доброто и лошото в калейдоскоп от различни събития и попадате в лабиринта на трудностите. Ще бъдете емоционално уязвими. Преразгледайте отново някакво взето вече решение.

Водолей – Имате нужда от малко време, за да се ориентирате в ситуацията, за да разберете как е най-добре да действате. Семейните конфликти не са изключени, ще бъде трудно разбирателството с по-старото поколение.

Риби – Вие успешно се справяте с решението на всички въпроси. Щастието ще ви се усмихне във финансовата сфера, но трябва да знаете как да се възползвате от възможностите. Ще се насладите на приятна приятелска атмосфера.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. В този ден е необходимо пълно съсредоточаване върху най-важния проблем за вас и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му.

Ако ви се налага да вземате решение за нещо, което не ви харесва, дори когато ви подтикват или притискат за това, спрете за миг и огледайте живота си. Запитайте се “Това ли е наистина моят избор? Има ли друг, по-добър начин да постигна тази цел?”. Някои решения са лесни, други трудни, но не забравяйте, че вие винаги имате личен избор. Когато смятате, че нямате такъв и се чувствате безсилни, това е всъщност пак вашият избор. Избрали сте сами да се почувствате така. Човек е сбор от изборите, които прави в своя живот. Използвайте мъдро правото си на избор!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати