Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 27.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 27.02.19

Дневен хороскоп – сряда – 27.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от бизнес дела

Овен – Днес ще бъдете отворени към света и в оптимистично настроение. Нуждаете се от разнообразие, нови преживявания и общуване. С вас лесно ще се общува. Денят е успешен за различни занимания.

Телец – В този ден ще бъдете изпълнени с противоречиви чувства и емоции. Доверете се на своята мъдрост и вътрешна сила и не оставяйте нещата на самотек. Насочете енергията си към позитивни действия, към работа.

Близнаци – Днес е важно повече да слушате, отколкото да говорите. Отделете достатъчно време за общуване с партньора ви. Ако смятате, че в нещо греши, опитайте се да разберете неговата /нейната гледна точка. Не подценявайте казаното.

Рак – Днес е нежелателно да се изказвате откровено какво мислите за хората. За предпочитане е да се държите дипломатично, да действате по фин начин. Възможни са непредвидени ситуации, както и недоразумения.

Лъв – Днес ще имате много успешни моменти. Голяма е вероятността за неочаквани срещи, щастливи съвпадения или приятни изненади. Не се препоръчва да харчите повече пари, отколкото ви позволява бюджетът.

Дева – Днес ще бъдете по-емоционални и фокусирани върху чувствата си. Добър ден за семейни и домашни дела, общуване с близки. Можете да се уедините, за да размислите върху живота и да се потопите в себе си.

Везни – Намерете възможност да общувате с хора, които ви вдъхновяват и да стоите настрана от тези, които ви ограничават или ви карат да не се чувствате добре. Днес комуникацията с жени, особено по-възрастните, може да е полезна за вас. Добре ще се забавлявате в женска компания.

Скорпион – Днес ще бъдете по-спокойни и уравновесени. Добър ден както за работа, така и за почивка. Вашата повишена чувствителност ще ви помогне да се наслаждавате на всички аспекти на живота.

Стрелец –Днес Луната е във вашия знак, зареждайки ви с енергия и оптимизъм. Звездите ви дават енергия, за да вдъхновявате другите и да ги водите. Бъдете щедри с любимия човек. Ваш приоритет трябва да е поддържането на хармонията.

Козирог –Този ден е подходящ за творчество, романтика, духовни дела. Може да нямате достатъчно сила, енергия, ще бъде трудно да се концентрирате върху работата. В любовта ставате по-оптимистични.

Водолей –Време е да претворите творческите си идеи в конкретен план за действие. Това е чудесно време да предадете идеите си, знанията, опита си на други хора, независимо дали те са свързани с работата или личния живот.

Риби – Добър момент за оценка на плановете и определяне на това, какво ви помага и какво ви пречи. Не подценявайте важността да се отървете от ненужните неща, това може да се отнася както за текущи проекти, така и за хора от вашия кръг.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи силен енергиен заряд. Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Препоръчва се да се запази състоянието на вътрешна концентрация. Активността е безполезен разход на сили.  Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от бизнес дела.

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не бива да се гневите. Да се избягват рискове, авантюри, конфликти. Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали. Ден за пост и въздържание от месна храна.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети