Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 27.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 27.05.20

Дневен хороскоп – сряда – 27.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Днешният ден ви предоставя възможност да откриете една различна перспектива в актуална ситуация. Успокойте емоциите си и преценете обективно с какво да се разделите и към какво да се устремите. 

Телец- Космическите показатели ви напътстват, че е необходимо да се погрижите за собствените си интереси. За нещо сте разколебани. Ако са се възползвали от вас, време е да се освободите от тези хора. 

Близнаци- Може би се чувствате изтощени от психическо напрежение в последно време. Едва ли не сте готови да вдигнете ръце, но все още сте на крака и се държите. Всичко отминава и това ще отмине. 

Рак- Личните отношения могат да пострадат както от прекомерното ви самочувствие, така и от липса на решителност. Може да се породят семейни спорове. Нещата не са толкова зле, колкото изглеждат. 

Лъв- Ако сте били изправени пред проблем или трудна ситуация, сега можете да успеете да намерите отговора, като се отдръпнете назад и погледнете всичко от по-голяма перспектива. Неочаквани срещи или обрати, но нищо страшно. 

Дева- Всичко е възможно, но нищо не е сигурно. Космическите елементи показват, че ще проявите наивност в дадена ситуация, което може да означава последствия за вас на един по-късен етап. 

Везни- Мнозина ще получат добри вести. Може да ви се открие благоприятна възможност, която обещава превъплъщение на мечтите ви в реалност. Ако съзрете такава възможност, бързайте да се възползвате от нея. 

Скорпион- Замислете се дали не издигате бариери между себе си и другите? Блокирате ли вътрешно емоциите си и не ги оставяте да излязат навън? Отказвате да ги изживеете. Не искате да видите истината и се преструвате, че всичко е наред. 

Стрелец- Звездите предупреждават, че трябва да бъдете по-гъвкави. Дори да се чувствате уморени, скоро ще разполагате с по-голяма жизненост. Ако вече действате на пълни обороти - предупреждение за свръхнатоварване. 

Козирог- Поемете инициативата и се оставете на ентусиазма да ви поведе. Имате необходимата индивидуална сила и енергия да постигнете целите си, но само тези, които не са във вреда на други хора. 

Водолей- Ще изживеете чувства свързани с приятелство. Стремете се към сътрудничество, за да успеете да доразвиете идеите си. Внимавайте да не подведете околните, но и самите вие да не бъдете ощетени. 

Риби- До вас достигат разнородни енергии. Звездните елементи искат да ви подскажат да бъдете по-предпазливи. Ако атмосферата около вас ви се струва мрачна и безнадеждна, може би е време за някаква промяна. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Девиз на деня: Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате. Ден за усамотение и смирение. Приемете всичко такова, каквото е. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как – ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за почивка, за общуване с близки и приятели.

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.

Днес могат да се започват нови дела. Добре е също да се посвети денят на самоусъвършенстване.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

milcho 7686uyjkhhjiskam da go imam
26.05.2020 22:44 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети