Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 27.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 27.11.19

Дневен хороскоп – сряда – 27.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Днес вие реагирате на всичко, което се случва, много емоционално, вземате всякакви коментари близко до сърцето си, обиждате се на критика. Ситуацията постепенно се подобрява, втората половина на деня носи много повече причини за радост.

Телец – Трябва да внимавате сутринта, защото по това време можете да направите някои дребни, но досадни грешки. Старайте се да избягвате празните приказки: те отнемат време, изморяват и ви дразнят. Но творческите занимания, напротив, ободряват.

Близнаци – Ще имате възможност не само да се справите със собствените си дела и проблеми, но и да помогнете на онези, които се окажат в трудна ситуация. Благодарение на находчивостта и изобретателността можете да направите много полезни неща за хората, които са ви скъпи.

Рак – Денят може да се окаже напрегнат за някои. Вероятно ще ви се наложи да спорите, за да защитавате своята гледна точка. Ако успеете да запазите спокойствие, бихте могли да избегнете разправиите и да запазите добри отношения с околните.

Лъв – Въпреки че дребните затруднения не са изключени, денят като цяло ще излезе добър и до края му ще спечелите такива победи, че дори няма да си спомняте проблемите, останали в миналото.

Дева – Много плодотворен ден, идеално подходящ за преодоляване на препятствия и постигане на цели. Вие сте в състояние да се справите с всяка ситуация, да намерите отговори на всички възникващи въпроси.

Везни – Съсредоточете се върху нещата, които сте планирали и не позволявайте на никой да ви разсейва. Възможно е да се решат много проблеми, въпреки факта, че хората, които преди това ви обещаваха подкрепа, вече са твърде заети със собствените си дела.

Скорпион – Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Докато още не сте простили на някой, който ви е разгневил или наранил, няма да се отървете от експлозивната си раздразнителност.

Стрелец – Денят ще е лишен от неприятности и обрати. Не забелязвате някои малки неща, които могат да се окажат много важни по-късно. Добър ден за тези, които обичат социалните събития и не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието.

Козирог – Един от онези дни, когато смелостта и рискът са напълно оправдани, тъй като те допринасят за постигането на вашите цели. Вашите постъпки днес най-вероятно ще се ръководят от творческо вдъхновение, вяра в нещо и надежда за по-добро бъдеще.

Водолей – Въпреки енергичната дейност и засилената комуникация, в този ден със сигурност ще намерите време да помечтаете. Не се страхувайте от трудности, лесно ще ги преодолеете и ще се вдъхновите, докато рутинната работа може да ви накара да се отегчите.

Риби – Опитайте се да гледате на нещата по-реалистично. Фантазиите и илюзиите могат да бъдат опасни. Избягвайте хората склонни към скандали и разправии. Общувайте с такива, които могат да подобрят настроението ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Трябва да сте внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно.

Необходимо е да се развива щедрост и умение да отдаваме на другите. Не само да получаваме, но и да можем да даваме. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна, и ви се повдигне, значи са вредни за вас и трябва да ги избягвате.

Отрицателният аспект на Луната и Нептун ще замъгли преценката ни. Няма да виждаме нещата в истинската им светлина, дори да не го съзнаваме и е по-добре да не се вземат прибързани решения. Дори интуицията ни и предчувствията ни могат да ни подведат, защото са понижени. Ставаме много чувствителни и уязвими и можем да реагираме дори на незначителна дума, действие или поради засилена мнителност. Комуникацията става трудна, защото липсва концентрация върху това, което ни казват, а мислите ни „отплуват” в друга посока.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети