Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28 декември 2022

Дневен хороскоп – сряда – 28 декември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вече изпитвате нужда да се отпуснете, да си починете от суматохата на празничните дни и да останете по-усамотени, да се възстановите. Това състояние няма да продължи дълго, защото скоро Луната ще влезе във вашия знак и ще ви зареди с нова енергия.  

Телец – Луната транзитира вашия социален сектор и ви насърчава да излезете от дома. Ако сте прекарали последните си дни със семейството си, около масата, днес ще искате да се видите с приятели, да се разходите, да посетите събития.  

Близнаци – Тези дни ви се иска да се откъснете от реалния свят и неговите грижи, да прекарате време сред книги, пред телевизора или може би да се обърнете към духовни практики, да изследвате нови области на интереси и списъкът може да продължи.  

Рак – Късметът днес е на ваша страна и каквито и проблеми да възникнат, ще знаете как да ги решите. През втората част на деня си позволете да си почивате и да се наслаждавате на присъствието на любимите хора.

Лъв – Бъдете особено внимателни към отношенията, които могат да нарушат личното ви пространство. Знаете ли кой ще бъде най-добрият подарък за вас? Ако си отделите няколко мига само за себе си. Насладете се на тишината и спокойствието.

Дева – Няма да навреди да се отпуснете малко, като се има предвид последният период, който беше много натоварващ. Луната минава през вашия сектор на отношенията и ви помага да се сближите с партньора си, да установите добра и нежна връзка с него.

Везни –Дори и да имате много неща да за правене, вие сте организирани и дисциплинирани и ще се справите. Правите нови планове за бъдещето си и най-добрият съвет, който ви дават звездите, е да загърбите своята нерешителност и да се съсредоточите върху нещата, които наистина искате.

Скорпион – Луната преминава през любовния сектор на вашия хороскоп и ви подтиква към романтика, нежност и интензивни прояви на чувства. Тези дни могат да се създадат красиви взаимоотношения и двойките могат да се насладят на топла атмосфера и хармония във връзката с партньора си.  

Стрелец –Днес може да не се чувствате съвсем във форма. Уединението обикновено не е вашето нещо, но днес предпочитате да е така. Не позволявайте лошото настроение и тъжните мисли да ви превземат. Обадете се на някой, който може да ви извади от това състояние.  

Козирог – Чувствате се енергични и много мотивирани. Щастливи сте – някой или нещо ви носи радост сега. Това, което мислите и чувствате, започва да се проявява като възможности в живота ви, които не сте очаквали.

Водолей – Тъй като Луната преминава през финансовия сектор на хороскопа ви, все още можете да очаквате подаръци, пари и малки материални придобивки от хората около вас. За някои този транзит може да донесе решения на финансови проблеми.

Риби – При преминаване на Луната през вашия знак ще се радвате на добро хармонично състояние, енергия. Наслаждавате се на това, което животът ви предлага. Вие сте чувствителни и внимателни към околните и ще забележите, че нежността ви завладява. Може да бъдете по-привлечени от духовната страна на живота.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на благодат и любов. Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети