Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28 септември 2022

Дневен хороскоп – сряда – 28 септември 2022 - Tribune.bg

Овен – Днес постепенно си възвръщате оптимизма. Насърчени сте от мисълта, че ще успеете да постигнете значителен успех чрез усилията си и ще бъдете много горди със себе си. Не бързайте с решения, които засягат жизнено важни въпроси и се нуждаят от повече време и внимателно обмисляне.

Телец – Днес не се насилвайте в нищо. Вашата устойчивост и търпение ще бъдат поставени на изпитание. Радвайте се, ако имате достатъчно енергия да завършите започнатите дела. Не е необходимо да бързате като на състезание.

Близнаци –Като цяло денят ще премине добре и ще имате шанс да промените някои неща в сферата на личните или делови отношения. Добре е да запомните всички подробности от днешния сън – може би подсъзнанието ви дава намек за направление на действията.

Рак – Няма нужда да се безпокоите по финансови причини и запазете спокойствие в трудни ситуации. Освен това имате приятели, готови да ви окажат съдействие по всяко време. Опитайте да си възвърнете вътрешната хармония чрез медитация.

Лъв –Днес не бива да сте унили и тъжни, да влизате в спорове и разправии и дори да работите. Така че залепете си най-красивата усмивка, обадете се на близки приятели и вървете да се забавлявате. Приятелите ви знаят тайната на доброто настроение.

Дева –Никак не обичате да отлагате нещата за по-късно, но в днешният ден ще трябва да се приспособите към новите обстоятелства и да промените плановете си. Не се нервирайте излишно, просто се оставете да ви понесе течението.

Везни – Постарайте се днес да сте търпеливи и да не се обиждате на критиките и заяжданията на близките хора. Сега не са в настроение и приповдигнат дух. Опитайте се вие да ги развеселите и организирайте например съвместно пазаруване.

Скорпион – За съжаление денят ще е пълен с предизвикателства, но лесно ще преминавате през препятствията, ако успеете да запазите спокойствие. Спазването на общоприетите правила е много важно, но понякога си струва да пресечете границите.

Стрелец –Организирайте се и се уверете, че управлявате добре времето си и не поемайте нови отговорности, преди да сте изпълнили това, което вече сте започнали. Изпълнени сте с мечти и амбиции и ако изиграете правилно картите си, със сигурност ще успеете.

Козирог – Насладете се на попътните ветрове, които ви съпровождат и се възползвайте, ако трябва да предприемете действия. Сега е моментът да дадете един голям тласък и да задвижите плановете си. Успехът е практически ваш.

Водолей – Най-накрая можете да се отървете от проблемите и притесненията, които имате от известно време и източват от енергията ви. И не си помисляйте да се откажете, разочаровани от липсата на напредък!

Риби –Звездите ви посочват днес като главните късметлии. Благодарете на Вселената и не забравяйте да бъдете любезни и мили с другите. Очакват ви хубави неща в личен план. Опитайте да изпълните някое свое желание и да направите изненада на партньора си.

Съветите на Фортуна

 Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.

Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати