Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28.07.2021

Снимка:

Овен –– Ако смятате, че другите хора ви ограничават в живота ви, е време да го спрете. Не се подлъгвайте да участвате в кавги или разногласия. Насладете се на компанията и близостта на приятели или семейство. Ще се почувствате добре в тяхното обществото и другите също ще се отпуснат с вас.

Телец – Не се притеснявайте от ежедневните проблеми в работата си и се фокусирайте повече върху конструктивното решаване на неща, които трябва да бъдат изпълнени. Не си позволявайте да пренебрегвате нещо важно поради невнимание.

Близнаци – Не се фокусирайте върху големите неща днес, а повече върху детайлите на това, което правите. За да не се разпаднат нещата като картонена къща, е необходимо да се съсредоточите върху малките неща от вашите дела.

Рак – Нещата в работата понякога изглеждат много по-сложни, отколкото са в действителност. От всяко събитие в живота, от доброто и лошото, опитайте се да вземете нещо за себе си. За вашето по-добро чувство, усмивка, щастие и особено за по-доброто ви бъдещо аз.

Лъв – Въпреки че понякога може да бъде трудно и да не ви се иска, днес звездите ви съветват да получите съвет от други по определен въпрос, който ви касае. Може да е нещо, за което сте мислили отдавна.

Дева – Всичко, което може да промени живота ви, може да промени вашето мислене. Всяко усещане, което изпитваме, осмисля живота ни. Било то любов, надежда, щастие, гняв и тъга. Внимавайте: един лош ден или просто лош момент може да създаде впечатлението, че целият ви живот е безсмислен.

Везни – Не трябва да се отказвате бързо и винаги трябва да се борите за това, което ви интересува, защото това е ключът към вашия успех. Не подценявайте топлата усмивка и протегнатата ръка за помощ. Отделяйте по няколко минути за себе си всеки ден. Това ще ви помогне да организирате по-добре мислите си и да се ориентирате в емоциите си.

Скорпион – Парите няма да ви донесат желаното щастие. Но те могат да ви донесат повече свобода, така че помислете как да печелите повече. Да се извините за грешките си, никога не означава слабост. Искреното извинение представлява най-високата позиция на сила и смирение.

Стрелец – Някои от плановете ви са наистина смели. Просто ги направете. Копнеете за по-голяма оценка в живота си, а също и за напредък, в който никой няма да ви спре. За неженените установяването на връзка не е добра идея през този период.

Козирог – Вашите идеи могат да бъдат успешни, но трябва да се настроите в положителна посока и да не падате духом. Колкото и да сте ядосани днес, опитайте се да реагирате спокойно и търпеливо. Ще се срещнете с човек, на когото много държите.

Водолей – Влиянието на планетата Юпитер може да предизвика хаос във вашите емоции. Може да ви завладее измамно чувство за малоценност. Е, трябва да осъзнаете, че сте наистина ценен човек и няколко неуспеха не могат да ви спрат.

Риби – Не се отказвайте от мечтите си и все пак се фокусирайте върху пътя към вашето щастие. На работа е време да забравите упоритостта, която парадоксално ви спъва в успеха. Възприемането на настоящия момент и вашите сили е много важно.

Съвети за Фортуна

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Луната е на празен ход от 04:14ч до 13:00ч. Нищо важно да не се купува и предприема.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още