Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28.08.19

Дневен хороскоп – сряда – 28.08.19 - Tribune.bg

Един от светлите и благоприятни дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище

Овен – Имате склонност към перфекционизъм. Това по принцип не е лошо, но звездите съветват да не обръщате твърде много внимание на всяко малко нещо. Днес сте прекалено погълнати от себе си или прекалено заети с незначителни неща. Обърне повече внимание на света и на това, което е около вас.

Телец – Не е време за решаване на важни въпроси, по-добре е да си вземете почивка от активната дейност и просто да приемате това, което се случва. Може би ще трябва да пожертвате нещо, но е необходимо да продължите напред.

Близнаци – Ставате по-общителни, по-лесно ще можете да установявате контакти. Дори по-мълчаливите представители на вашия знак сега ще са по-приказливи и ще търсят събеседници. Благодарение на вашата необикновена интуиция, вие ще вземате правилни решения, ще намерите изход от трудни ситуации.

Рак – Денят съдържа потенциал за разрешаване на конфликти. Ако отношенията ви с някого са объркани, можете да промените това. Визуализирайте положителен резултат и резултатите ще ви зарадват.

Лъв – Не се препоръчва да губите този благоприятен ден за безполезни неща. Поставете си една важна цел и направете всичко възможно да я постигнете. Има вероятност от получаване на физическа травма, затова бъдете внимателни.

Дева – Вие сте уверени в себе си, но прекомерната самоувереност може да доведе до неправилна оценка на текущите обстоятелства и в резултат на това до грешки. Възможно е някой или нещо ще ви изненадат неподготвени.

Везни – Сега вие гледате философски на живота. Времето е подходящо за преразглеждане на някои проблеми, с които мислите ви са заети. Вашето предимство е в способността да виждате реалността без разкрасяване. Дори любовта разглеждате от обективна гледна точка, ръководени сте от разума, а не от емоциите.

Скорпион – Денят не е подходящ за активни занимания, но времето е добро за планиране. Създаването на стабилна стратегия за бъдещ успех е много ефикасно използване на времето. Стремете се да бъдете обективни при преценките си.

Стрелец – Вие сте надарени със способността да виждате обстоятелствата от широка перспектива. Трябва да бъдете внимателни в преценките, за да не нараните неволно нечии чувства. Преди да изречете нещо, помислете какъв ефект могат да имат думите ви.

Козирог – Опитайте се да запазите хладнокръвие, без значение какво се случва. Отнасяйте се с чувство за хумор към всичко. Прекомерната сериозност е в ущърб на вашия чар, който иначе е неустоим.

Водолей – Очаква ви справедливо възнаграждение за заслуги. Няма от какво да се страхуват тези, които живеят в хармония със себе си и света. На този ден ще трябва да вземете решение или други хора и обстоятелства ще решават вместо вас.

Риби – Днес ще бъдете уязвими и емоционални. Вашата "броня на безразличието" към света около вас не може да ви защити от външни влияния. Възможна е появата на здравословни или финансови проблеми.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от светлите и благоприятни дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Избягвайте да правите резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлина не трябва да е ярка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп