Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28.10.2020

Снимка:

Овен – Твърде е вероятно да възникнат спорове с онези, с които предварително сте се договорили за съвместни действия и на които разчитате. Много сте внимателни и винаги забелязвате какво може да е важно за другите.

Телец – Днес трудно ще разделите реалистичните цели от идеалистичните фантазии. Независимо дали ви харесва или не, по-добре е да се вслушате в съветите на други хора, на които имате доверие. Те ще ви окажат безценна помощ.

Близнаци – Ако взаимодействието с други хора е уморително, намерете възможност да прекарате известно време далеч от шума и суетата, забравяйки за неотложните въпроси, потъвайки в атмосферата на романтика и мечти.

Рак – Обърнете внимание на емоционалното си състояние. Важно е да не мислите за лошото и да се настроите за положителната перспектива за нещата.  Избягвайте да общувате с тези, които ви критикуват и ви нараняват.

Лъв – Благоприятен ден.  Вдъхновението ви придава увереност, необходима за справяне с обстоятелствата. Можете да започнете нови неща, но след 11ч, и също така е важно да бъдете истински заинтересовани и да вярвате в успеха.

Дева – Често успявате да забележите нещо, което другите не виждат, така че сте отлични в решаването на проблеми. Заради други хора е възможно да се наложи да отложите изпълнението на собствените си планове.

Везни – За да може нещата да се наредят във ваша полза, може да се наложи да отстоявате собствените си интереси, но също така избягвайте да оказвате натиск върху околните, за да избегнете разногласия.

Скорпион – Вниманието към детайлите е важно: това, което сега изглежда незначително, по-късно може да играе важна роля. За мнозина от вас ще бъде полезно да се вслушат в съветите на добри приятели и други доверени хора.

Стрелец – Денят изисква сериозен и балансиран подход към обстоятелствата. Звездните влияния за вас обаче са благоприятни, така че няма причина да се притеснявате. Те ви помагат да отключите потенциала на вашата личност.

Козирог – Важно е да се интересувате не само от собственото мнение, но и от гледната точка на другите. Възможно е да се натъкнете на интересни идеи, които ще подскажат на някои от вас как да се справят с проблем, който напоследък ги преследва.

Водолей – Недейте да нервничите и ако запазите спокойствие, със сигурност ще успеете да намерите начин да промените нещата към по-добро, а ако не постигнете целите си, то поне ще се приближите до тях.

Риби – Денят е чудесно време за малка почивка. Сериозни проблеми не се предвиждат, а близките ви със сигурност ще помогнат да преодолеете малките.  Има вероятност да получите добри новини или неочаквано да срещнете някого, когото не сте виждали отдавна.

Съветите на Фортуна

До 16:30 ч добре е да се посвети времето на дома и семейството, както и на благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци, да се помага на други  хора. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост.

След 16:30 ч енергията на деня носи повече осъзнатост, по-ясно започваме да виждаме перспективите и целите пред себе си. Благоприятно е да сте сред хора, за групова работа, за провеждане на курсове – по-лесно се усвояват знанията.

Добре е в работата си да внесете нещо ново, за да може Вселената да ви подпомогне със свежа енергия. В противен случай скоро ще усетите проблеми. Подходящо е да оправите отношенията с тези, с които сте били в конфронтация. Ако получите спазъм в ръката, значи правите нещо неправилно.

Луната се движи на празен ход от 02:47ч до 10:46ч. За предпочитане е да не се започва нищо важно.  


Коментари (1)

Светлана Христова Като Ви благодаря, за пореден път, пожелавам любов и красота през идващия ден!
27.10.2020 21:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още