Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28.11.18

Снимка:

Лъжи, ласкателство и раболепие ни хващат в капана на тъмните сили

Овен – Не се притеснявайте. Този ден ще върви добре, ако останете спокойни. Това е особено важно сутрин, когато събитията могат да се развият по неочаквани начини. Трябва да импровизирате, бързо да се адаптирате към обстоятелствата, да вземате решения в движение.

Телец – Началото на деня е успешно. Използвайте това време възможно най-ефективно и ще постигнете дори повече от очакваното. Не изпускайте от поглед нищо. Възможно е да се нарушат обещанията, дадени по-рано.

Близнаци – Вие се справяте добре със сложните задачи. Втората половина на деня преминава по-интензивно. По-добре е да отложите обсъждането с близките или партньора на важни въпроси, особено ако възникват различия поради тях.

Рак – Звездите ви предупреждават - бъдете внимателни и бдителни - можете да станете атрактивна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

Лъв – Сега не е време да се отпускате. Чака ви много работа, но това ще спомогне да укрепите своите позиции. Очаквайте прояснение на допълнителни ситуации. Вечерта може да се съберете с приятели – важно е да си починете от работата.

Дева – Въпреки всички трудности, можете да успеете. Трябва да сте толкова тактични и деликатни, колкото е възможно. Непредвидени разходи са напълно вероятни. Бързо направените покупки не са успешни. Най-вероятно ще похарчите пари за нещо, от което не се нуждаете.

Везни – Много по-уязвими сте, отколкото си мислите. Чуждото влияние може да ви се отрази по-силно. Бъдете много внимателни, не предприемайте никакви важни стъпки, не влизайте в конфликти и освен това не ставайте техен инициатор.

Скорпион – Бъдете изключително внимателни с проявлението на вашите емоции. Прекомерната им демонстрация е в състояние да създаде проблеми както на вас, така и на околните. Не допускайте твърде близо до себе си малко познати хора.

Стрелец – Сега е време да обърнете внимание на собственото си здраве и да не се занимавате с проблемите на други хора. Има възможност някои от вас да получат нови предложения, но по-добре не бързайте да отговаряте, тъй като ситуацията е нестабилна и всичко може да се промени още няколко пъти.

Козирог – Днес може да ви се изсипят като от рога на изобилието множество задачи, с които трябва да се справите в най-кратки срокове. Не се бунтувайте. Някои въпроси все пак трябва да се отложат за по-късно, за да ги решите на свежа глава.

Водолей – Ще имате много неща за вършене и всички ще изглеждат еднакво важни. Няма да е толкова лесно да решите какво да предприемете на първо място. Втората половина на деня ще ви зарадва с успешни съвпадения и добри новини.

Риби – Вие се чувствате изпълнени със сила и сте способни да се справите с много изпитания. Вероятно старите приятели ще напомнят за себе си. Някои събития се развиват по-бързо, отколкото сте очаквали. Има вероятност нещо приятно да ви се случи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи активна и творческа енергия. Сърцето излъчва радост, иска да живее пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията.

Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Подходящо е за работа в групи. Най-опасните действия, чрез които ни „хващат” в капана си тъмните сили на този ден, са лъжи, ласкателство и раболепие, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствена полза за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост. Ползата, получена в този ден обаче ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия скоро ще повлияят на нашия авторитет.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив