Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 29.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 29.01.20

Дневен хороскоп – сряда – 29.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Предиобедното време ще бъде по-трудно. Ще ви донесе повече грижи. Следобеда влиянието на положителните тенденции ще надделее. Това време е най-подходящо за сериозни делови и важни срещи. Възможни са интересни предложения.

Телец – Денят ще е динамичен. Преди да направите нещо, обмислете всяка стъпка. Днес бързането е противопоказано, рискувате да направите грешки. Ако е възможно, избягвайте физическите натоварвания, опитайте се да не мислите за проблемите, преминете към нещо друго - това ще възстанови силата ви по-бързо.

Близнаци – Емоционалният фон е нестабилен. Склонни сте към раздразнителност. Има голяма вероятност от малки неприятности, недоразумения. Нещо може да се счупи, да се развали не по ваша вина.

Рак – Денят е подходящ за комуникация. Възможно е да постигнете взаимно разбирателство с онези, с които преди това не сте намерили общ език. Вероятни са приятни изненади, включително романтични.

Лъв – Денят е свързан с изкушения, провокации. Емоционалният фон е нестабилен. Ще трябва да общувате с неприятни хора, което не допринася за емоционалния ви баланс. Но кратка разходка може да ви развесели.

Дева – Бъдете внимателни към външния си вид днес. Дори лека небрежност може да направи лошо впечатление. Освен това е важно да не закъснявате, да не говорите без да мислите и да не се шегувате там, където всички наоколо са сериозни.

Везни – Разходвайте пари разумно: съществува риск от излишни покупки. Днес е подходящ ден да преминете към нов житейски ритъм, който съответства на вашите истински нужди и вътрешно ядро. Вечерта отделете повече време за възстановяване и релакс.

Скорпион – Натоварен ден. Личните отношения не са лесни. За да избухне сериозен конфликт, е достатъчно малко разногласие. Не бъдете твърде лековерни. Съществува риск да станете жертва на хитра манипулация, сложни интриги.

Стрелец – Не бъдете твърде упорити днес. Поради нежеланието ви да правите отстъпки в най-малките неща, могат да възникнат конфликти в отношенията. Възможно е главоболие в края на деня или безсъние през нощта.

Козирог – Ставате смели, находчиви и подхождате творчески към нещата. Този ден може да ви донесе страхотни идеи. Може би ще намерите оригинално решение на проблем, който отдавна се нуждае от развитие.

Водолей – Във всичко, което правите, вие сте ефективни, способни да поемете отговорност, да бъдете креативни в решаването на различни въпроси. Благоприятното въздействие на планетите ще се изразява в добро настроение, удоволствия, взаимно разбирателство в семейството. 

Риби – По-добре е да не се увличате с фантазии и да гледате на живота възможно най-реалистично. Колкото по-малко илюзии изграждате днес, толкова по-добри резултати можете да постигнете в близко бъдеще.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната се движи на празен ход от 03:10 ч. до 13:52 ч.. В този период нищо важно не започвайте. Може да вършите само обичайното или да почивате.

Девиз на деня: Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате.”

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за почивка, за общуване с близки и приятели.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Христоно Посоката на деня е по разбираема, с вашите напътствия! Благодаря Ви!
29.01.2020 00:42 / Отговор
И.П. Благодаря и аз!
29.01.2020 10:32

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети