Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 29.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 29.04.20

Дневен хороскоп – сряда – 29.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото

Овен – Понякога трябва да забравите за принципите си или да замълчите: така трябва да направите днес. Дори и да не ви харесва, в разговор с шефа си трябва да държите езика зад зъбите си, въпреки че истината ще бъде на ваша страна. Но истината е една: шефът винаги има право.

Телец – Днес никакви трудности не могат да ви развалят настроението! В крайна сметка положителното отношение ще ви помогне да се справите с различни задачи. В любовта сте податливи на изкушения.

Близнаци – Ако напоследък сте станали твърде раздразнителни, вероятно е време да промените познатата си среда за известно време. Опитайте се да намерите начин да подобрите емоционалното си здраве.

Рак – Взимането на прибързани решения днес няма да бъде разумно. Направете всичко възможно да имате поне пет минути, за да помислите внимателно. Може би някой ще се обърне към вас за помощ и вие ще сте готови да съдействате. Но първо преценете колко време и усилия ще ви трябват.

Лъв – На този ден може да ви се струва, че дори невъзможното е възможно за вас и в края на краищата всичко се случва по този начин, именно защото всъщност ясно сте поставили целта, която искате да постигнете.

Дева – В този ден няма да ви е лесно да приемете любимия човек за такъв, какъвто е той. Следователно, вие ще положите всички усилия да го прекроите по свой начин. Помислете дали сте влюбени в реалната личност или в измислен образ.

Везни – Днес трябва да практикувате стоицизъм.  Нещо или някой може да разклати хармонията в живота ви. В този ден проявете физическа активност, особено ако дълго време не сте имали шанс да разтегнете мускулите си. Сега е моментът да възстановите тонуса на тялото си.

Скорпион – Днес не се старайте да бъдете твърде усърдни. Вече сте задали желаното темпо, така че можете да се включите на автопилот. Междувременно всичко ще върви от само себе си, опитайте се да насочите погледа си към любовни дела.

Стрелец – Днес вие излъчвате радост, оптимизъм и увереност, затова много хора се събират около вас - само за да стоплят душите си на вашата енергия. Един мистичен ден, който може да бъде изпълнен, ако пожелаете, с много чувственост и любов.

Козирог – Днес е по-добре (ако е възможно) да не правите нищо, да си починете още малко. На първо място от това, което обикновено се нарича ежедневни проблеми. Денят ви насърчава да бъдете рационални във финансовите въпроси.

Водолей – Плановете се реализират успешно, вие сте ефективни в работата. Но вместо просто да се движите заедно с потока от събития, поемете контрола над вашите обстоятелства. Не е във ваш интерес да чакате, докато нещо се случи - бъдете сами инициатор на събитията.

Риби – Ще трябва да се адаптирате към другите и към обстоятелствата. Погрижете се за нервите си, не приемайте всички дребни неприятности присърце. Вие сте потайни, мълчаливи и склонни да запазите мнението си за себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на промяна, преоценка на стойностите. Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети