Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 30.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 30.01.19

Дневен хороскоп – сряда – 30.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

В следобедните часове можете да решите много проблеми. Хората сега са спокойни, балансирани и доброжелателни

Овен – Днес най-накрая сте доволни от работата, която сте свършили и сега очаквате коментари и положителни отзиви за това, което сте постигнали. Всичко е под контрол, защото сте свършили повечето от задачите и сега най-накрая можете да се насладите на малките неща, които доставят удоволствие.

Телец – Днес не сте в настроение за работа и всичко, което правите го вършите с нежелание. Ако се налага, дайте си почивка и после отново се върнете към задълженията си. Любимият човек ви осигурява максимална подкрепа, но очаква същото в замяна.

Близнаци – Предстои много хубав ден. Вие се чувствате чудесно и енергията ви насърчава другите да работят с оптимизъм. Възползвайте се от добрата си вибрация за бизнес сделки и търсене на спонсори, защото хората не могат да устоят на вашата харизма и позитивно отношение.

Рак – Приключвате с нещо. Резултатите може да не са толкова големи, колкото сте очаквали, но те със сигурност ще дадат плод. Най-накрая ще бъдете доволни от усилията, които сте положили. Днес сте много емоционални.

Лъв – Ако дадете най-доброто от себе си, днес може да имате значителен успех. Вие постигате успеха повече с ума и интелекта си, отколкото с физическа дейност. Изпълнени сте с много ентусиазъм и бързо установявате близки контакти с хората.

Дева – Днес ще осъзнаете, че рутината преобладава в живота ви и се нуждаете от някаква промяна. Може да решите да започнете флирт на работното място. Важно е да се избягват стресови ситуации вечерта, които могат да причинят главоболие и безсъние.

Везни – Звездите са готови да ви подкрепят във всяко начинание, а хората, към които ще се обърнете, няма да откажат да помогнат. Опитайте се да се грижите за себе си: този ден е свързан с намаляване на жизнения потенциал, така че е по-добре да се намали натоварването.

Скорпион – В момента сте на етап, когато се чувствате доста позитивни и затова можете да срещнете много качествени хора. Когато се чувствате добре, вие вибрирате на честотата, чрез която привличате само добри неща в живота си, както в личен план, така и в работата.

Стрелец – Вярвайте във възможностите си непреклонно и не позволявайте на хората, които ви завиждат, да разклащат вярата ви в себе си. Недостатъчното движение може да ви накара да се чувствате уморени или сънливи, затова планирайте активен следобед или вечер.

Козирог – Тъй като тези дни сте изключително емоционални, уверете се, че не прекалявате с емоционалните изблици днес и не задушавате хората около вас. Победете страховете, тревогите и ревността си, защото наистина се основават на нереалистична основа. Това може да е един хубав ден, ако направите всичко възможно да е така.

Водолей – Вашето занимание с неподходящи неща отнема само вашето време и ценна енергия. Върнете си работната форма, задайте си сериозни задачи и започнете да ги вършите по степен на важност. Правете разлика между същественото и неуместното.

Риби – Денят обещава промяна към по-добро в личните отношения. Подходящо е да поемете инициативата. В професионалната област нещата не са толкова добри. Често усилията ви са напразни. Вечерта ще се засили въздействието на положителните тенденции.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първата половина на деня е по-неблагоприятна. В следобедните часове можете да решите много проблеми. Хората сега са спокойни, балансирани и доброжелателни. Повишава се настроението.

Препоръчва се:

- през първата половина на деня избягвайте работата в екип

- следобед - доверете се на интуицията си

- решаване на прости проблеми - обсъждане на текущата ситуация

- да се отменят важни преговори

- да се поддържа неутралност с колеги

- подходящо за почивка

Не се препоръчва:

- да бързате

- да бъдете активни

- да подписвате договори, да установявате нови контакти, да взимате важни решения.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети