Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 30.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 30.09.2020

Дневен хороскоп – сряда – 30.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете бдителни, когато се занимавате с бизнес партньори. Възможно е да се опитат да ви измамят. Обърнете внимание на дребният шрифт към документите. В сферата на личните отношения всичко е наред - имате интересни идеи как да разнообразите семейния живот.

Телец –Много от вас ще бъдат вдъхновени от нови идеи, но не бързайте да ги реализирате. Първо намерете съмишленици, които да ви подкрепят. Опитайте се да възобновите комуникацията с тези, с които е прекратена по някаква причина.

Близнаци – Настроението е романтично. Ще чуете много комплименти и просто мили думи. Следобедът ще ви даде възможност да се срещнете с приятели. Общувайте на неутрална територия - посетете кафене или организирайте събирания на пейки в парка.

Рак – Денят е добър, но може да е пълен с всякакви изкушения. След обяд е добре да излезете сред природата. Не е необходимо да се отдалечавате от дома - разхождайте се из парка и вдишвайте чист въздух, без да мислите за проблеми и неприятности.

Лъв – Общият хороскоп показва, че днес ще се чувствате по-добре. Преговори, срещи, кратки пътувания, романтични приключения и нови запознанства ще бъдат успешни. Има големи шансовете да срещнете някой, който ще ви вдъхновява.

Дева – Този ден ще бъде доста успешен, но звездите казват, че късметът ще дойде само при позитивно настроените и весели Деви. Старайте се да се отървете от притеснителни и тъжни мисли, развеселете се с пазаруване и разходки.

Везни – Опитайте се да избягвате „енергийните вампири“, излъчващи негативизъм, не правете неща, които са ви досадни и неприятни. Време е да анализирате изминалия месец и да приключите важните дела.

Скорпион – Да не се предприемат нови неща, освен ако не е абсолютно необходимо. Не бързайте да бъдете откровени или да се сближавате с непознати хора. Не приемайте неочаквани подаръци, безплатното сирене е само в капана за мишки.

Стрелец – Успехът ще ви бъде спътник, ако сте достатъчно търпеливи и не започнете да изпреварвате събитията. Този период е подходящ за промяна, така че не се колебайте да започнете да променяте всичко, което не ви подхожда. 

Козирог – Днес можете да се наречете късметлии. Лесно ще излизате от трудни ситуации и спокойно ще решавате възникналите проблеми. Не се хвалете с резултатите, за да не изплашите късмета и бъдете малко търпеливи.

Водолей – Звездите ви съветват да си поставяте реални задачи и да не вдигате летвата твърде високо. Ще трябва да сте методични, когато става въпрос за управление на вашите финанси, защото ще възникнат непредсказуеми разходи. Малко самокритичност няма да ви навреди. 

Риби – Много неща ще се окажат по-добри, отколкото може да си представите. Късметът е на ваша страна, но бъдете кротки и не предизвиквайте съдбата. Направете си равносметка за изминалия месец, за да не повтаряте грешките си през новия.

Съветите на Фортуна

Ден, в който се срещат миналото с настоящето, за да се изберат бъдещите пътища. Символ на днешният ден е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Помнете, че зад всеки резултат в настоящето стои решение от миналото.

Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Всяка среща, всеки разговор или конфликт е отражение на минали и незавършени дела, с които смятаме, че сме приключили.

Денят е благоприятен за усвояване на нови знания, интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, за нови идеи. Ден за организиране на контактите. Идеално време за постигане на хармония. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети