Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 30.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 30.10.19

Дневен хороскоп – сряда – 30.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Изправяте се пред голямо предизвикателство и се сблъсквате с на пръв поглед нерешими проблеми. Запазете спокойствие и планирайте добре нещата си. Скоро може да откриете, че определени проблеми не са толкова големи, колкото първоначално изглеждат.

Телец – Ако току-що сте планирали финансови операции, по-добре изчакайте малко и преосмислете всичко на спокойствие. Може да има някои препятствия и нещата да не вървят толкова гладко.

Близнаци – Настоящите обстоятелства изискват вашето пълно внимание и концентрация. Не бива да си заравяте главата в пясъка, да отхвърляте леко обременяващите трудности или да бягате от тях. 

Рак – Полагайте усилия да прецените настоящата ситуация по трезв и обективен начин. Не се колебайте да опитате нови решения. Ако можете, отложете планираните инвестиции и придобивания.

Лъв – Непредвидени събития могат да разрушат вашите желания и планове. Тъй като в момента не можете да знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави.

Дева – На работа се стремите да се движите като по часовник. Може да се сблъскате с някои предизвикателства, но реагирайте спокойно, защото, ако упорито настоявате за възгледите си сега, това само ще изостри конфликтите.

Везни – Работата не е заек да избяга. Отделете време, за да поемете дъх дълбоко и да избегнете излишния стрес. Във вас пулсира животът. В момента се чувствате изключително добре в кожата си.

Скорпион – Критичните забележки не трябва да се игнорират. Това ще ви помогне да станете по-наясно със собствените си слаби страни и да подобрите съществуващите си концепции, така че шансовете ви за успех да се увеличат.

Стрелец – Сега можете да приложите на практика това, което сте замислили отдавна. Вие се чувствате заредени с енергия и сте последователни, решително се стремите да предприемете необходимите стъпки. 

Козирог – Денят ви ще бъде динамичен и няма да имате много време за почивка. В професионалната област ще ви трябват дипломатически умения. Не добавяйте масло в огъня и избягвайте ситуации, които не ви засягат директно.

Водолей – Днес трябва да устоите на някакво изпитание. Опитайте се конструктивно да се справите с тази трудна ситуация. Бъдете умерени. Ще получите подкрепа, която ще означава много за вас.

Риби – Днес няма да се сблъскате със сериозни притеснения и проблеми, ще сте в позитивно настроение и ще се насладите на деня. Избягвайте разгорещени дискусии и не позволявайте на никой да хаби енергията ви.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.

Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.

Луната влезе в знак Стрелец, поради което нашата идеалистична емоционална природа отново е по-силна. Също така желанието ни да пътуваме отново се събужда и затова може би вече планираме следващото пътуване. Чудесно време за самообразоване и справяне с висшите неща в живота.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети