Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 30.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 30.12.20

Дневен хороскоп – сряда – 30.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Този ден може да е необичаен. Събитията могат да дойдат твърде бързо, може да изпитате нещо вълнуващо или дори изненадващо. Комуникацията с хората ще тече безпроблемно, можете да разчитате да признаят вашите идеи. 

Телец – Днешният ден ще даде възможност да се възползвате от нещо. Освен това има шанс да получите допълнителни пари. Денят е добър за романтични запознанства, но в началото е по-добре да се спазва разумна дистанция.

Близнаци – Като цяло денят е благоприятен, опитайте се да го използвате възможно най-ефективно. В любовта и връзките влиянието на звездите е предимно неутрално, очаква се спокойствие и хармония.

Рак – Препятствията постепенно остават назад и всичко започва да се получава с лекота. Необвързаните от вашия знак имат много възможности да флиртуват, така че предварително се погрижете за външния си вид.

Лъв – Във взаимоотношенията с близките хора са възможни раздразнителност и разгорещени спорове по някои въпроси. Свободните представители на вашия знак могат да разчитат на успех в любовта, защото влиянията на звездите ви правят по-привлекателни и добавят още към чара ви. 

Дева – Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено. Самотните членове на вашия знак имат голям шанс да привлекат вниманието на противоположния пол. 

Везни – Имате всички шансове да реализирате плановете си. Проявявайки решителност и инициативност, ще почувствате, че нищо не е невъзможно за вас. Не всичко ще бъде лесно, но резултатите обещават да бъдат добри.

Скорпион – Едва ли можете да очаквате твърде много от този ден. Успехът вероятно ще бъде умерен, но можете да се доближите до постигането на важни цели, да укрепите позициите си, да се отървете от това, което ви е попречило да продължите напред.

Стрелец – Може би толкова много вярвате в постижимостта на целите си, че ви изглежда, че трябва да направите само една стъпка, за да сбъднете мечтата си. Ентусиазмът и оптимизмът обаче могат да изкривят обективната реалност.

Козирог – Започнете с малки промени, те ще донесат добри резултати по-рано, отколкото очаквате. Да бъдете твърде откровени днес не е много добре, защото другите могат да тълкуват думите ви по погрешен начин. Пазете се от недоразумения.

Водолей – Денят ще донесе вдъхновение за работа. Възможно е да срещнете хора, които ще ви отворят нови перспективи. Звездите съветват днес да внимавате с парите и да не вземате важни решения по отношение на финансите.

Риби – Вашият природен чар предразполага хората, което можете да използвате в своя полза. Планетарните влияния добавят сила и желание за действие, така че не се колебайте да планирате важни дела.

Съветите на Фортуна

Пълнолуние в 05:29 часа. Този период е добре да се прекара в спокоен ритъм и да не се напъвате да мислите интензивно. Денят е отреден да помогне за възстановяването на силите. Ако почувствате излишък от енергия, по-добре е да се изпрати в творческото русло, за да не отиде в прибързани и необмислени постъпки.

Каквото и да се случи, опитайте се да поддържате хармония и да не нарушавате вътрешното си спокойствие. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си. Не действайте предизвикателно.                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати