Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 31.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 31.03.21

Дневен хороскоп – сряда – 31.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще е характерна за вас огромна вътрешна сила, решителност и убеденост в своята правота. Постарайте се да не показвате своето превъзходство. Вашата категоричност и взискателност е малко вероятно да се хареса на другите.

Телец – Възможно е да възникнат проблеми, които изискват незабавно разрешаване. Понякога трябва да сменяте плановете и това изобщо не ви харесва. Но няма сериозни причини за притеснение. Ще се справите перфектно с трудностите, определено ще постигнете целите си.

Близнаци – В състояние сте да погледнете нещата реалистично, правилно да прецените възможностите си и да дадете правилни оценки на случващото се около вас. Днес сте доста ефективни и може да решите да довършите това, което сте започнали преди.

Рак –Колкото и да искате да се отпуснете, очакват ви доста задължения. Опитайте се да бъдете внимателни към ближните си и помагайте на тези, които го искат, не само с думи и съвети, но и с дела. Днес ще излъчвате силна вътрешна светлина.

Лъв –Днес при вас ще преобладават ярки слънчеви емоции. Ще се почувствате в емоционален подем. Има вероятност да срещнете човек, който скоро не сте виждали. Ограничете желанието да харчите пари за непрактични неща.

Дева – Не е лесен ден. Внезапно възникват проблеми и трябва да се справите сами. Може да не успеете да намерите всички отговори веднага. Бъдете търпеливи и не бързайте с нещата. Трябва да бъдете внимателни в деловите преговори.

Везни – Преди да обсъждате някакви сериозни проблеми, опитайте се да съберете възможно най-много информация. Емоционалният фон на деня е нестабилен, настроението ви може да е променливо.

Скорпион – Денят ще бъде плодотворен, ако разчитате единствено на собствените си сили, не чакайте помощ отвън и безусловна подкрепа от страна на другите. Опитайте се да не показвате своето превъзходство. Приветливостта и откритостта ви правят по-привлекателни.

Стрелец –Може да се наложи да давате повече, отколкото да получавате от другите. Днес ще се изявите като мъдреци и философи, които помагат на хора в затруднение да видят нещата в различна и приемлива светлина.

Козирог – Днес имате шансове за успех, но грешките не са изключени. За да ги избегнете, взимайте решения сами, обръщайте внимание на дребните детайли, опитайте се да избягвате излишни рискове. 

Водолей – Денят е по-подходящ за размисъл, отколкото за решителни действия.  Опитайте се да подредите собствените си чувства и мисли; това ще ви помогне да избегнете много проблеми и грешки в бъдеще.

Риби – Сега сте в състояние правилно да оцените текущата ситуация, колкото и объркваща и неясна да е тя. Успявате лесно и безболезнено да се раздели с илюзиите, които затрудняват движението ви напред.

 

Съветите на Фортуна

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Всеки човек си има свое „огледало”, в което вижда света. Например, вие сте изправени пред завистта на хората около вас. От това може да се направи прост извод: вие сами сте способни на такова чувство и дълбоко в душата си се притеснявате от успехите на ваши приятели и познати.

По това, което ни се случва в днешния ден може да се определи какво е то: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме и приемаме като отражение на нашата същност. Да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. По-малко да се спи.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати