Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 31.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 31.07.19

Дневен хороскоп – сряда – 31.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не започвайте нищо важно, не правете сериозни покупки

Овен – Не трябва да се обиждате на близките си за дреболии. Помнете, че няма съвършени хора, всички имаме недостатъци. В този ден звездите съветват да се въздържате от скъпи покупки и други сериозни разходи.

Телец – Днес ще бъдете трудно управляеми. Околните може да видят зор с вас. Някои събития може да ви изпратят в задънена улица, но вие сте толкова упорити, че няма да оставите магарето си в калта.

Близнаци – Целият ви иновативен дух няма да бъде оценен от вашите близки, както бихте искали, защото те не са в състояние да ви разберат. Пазете се от екстравагантни придобивки, неоправдани разходи.

Рак –Вижте какви знаци ви изпраща Вселената и се опитайте да си направите правилните изводи. Когато грешим в нещо, най-често самите ние сме виновни, защото позволяваме на другите да манипулират собственото ни доверие и невнимание.

Лъв –Това, което заплашва да унищожи всичките ви усилия днес, са импулсивни и необмислени действия. До вечерта ще бъде възможно да получите необходимата информация, която ще ви зарадва и настроението ще се повиши.

Дева –Може да имате някои проблеми с финансите, планирайте правилно бюджета си. Има вероятност от непредвидени разходи. Не се изключва малък инцидент през деня. Вашата истина може да нарани вашите близки.

Везни –Усещането за лекота и емоционална приповдигнатост ще ви помогне да преодолеете повечето проблеми. Всичко ще протече възможно най-добре. Малко повече решителност и постоянство и всичко ще ви се получава. Помогнете на другите днес и те ще ви бъдат благодарни.

Скорпион – Събуждайки се сутринта, пригответе се за дълъг и активен ден. Бдителността ви е намалена, ще бъдете разсеяни, затова избягвайте големите магазини, ограничете разходите, бъдете много внимателни към нещата си.

Стрелец –Нови планове бушуват у вас, но що се отнася до тяхното изпълнение, всичко е все още нестабилно и ненадеждно. Днес нищо важно не бива да се започва. Голяма е вероятността да се провали или най-малкото да имате много ядове.

Козирог –Незначителните разочарования не са причина да критикувате всичко, звездите съветват да насочите енергията си към по-реалистични цели. Добре е да се постараете да довършите недовършените дела.

Водолей –Преценете върху какво трябва да насочите вниманието си и се заемете с него. Поемайте само минимални рискове. Оглеждайте се внимателно около себе си, може да срещнете и да се запознаете с някой готин човек.

Риби –Бавно, но сигурно (без отстъпление) се придвижвайте към целта си. Проблемите трябва да бъдат решени наведнъж и да не се разтягат във времето, да не се отлагат за по-късно. Не се занасяйте с другите. Помнете:”да би мирно седяло, не би чудо видяло!”

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

На първо място да отбележим, че Луната се движи на празен ход от 06:34ч до 16:20ч, т.е. тя е неeфективна и няма да имате подкрепа в делата си. Поради този и други факти, не започвайте нищо важно, не правете сериозни покупки. Каквото може го отлагайте.

Доста неблагоприятен ден. Свързан с намаляване на общата жизненост на организма, проявата на хронични заболявания. Висока вероятност от депресия, нараняване и измама. По-добре е да прекарате деня в решаването само на най-необходимите ежедневни проблеми, да прогоните лошите мисли от себе си. Помислете върху практическите въпроси. Подходящо за ежедневната рутинна работа, ще ви се отдава бързо и лесно. Ще се събуди ентусиазма и желанието да завършите всички планирани неща.

Подстригването днес ще ви позволи да се утвърдите вътрешно, да станете по-уверени. Късата прическа ще подхожда на хората, които планират да променят основно живота си. Този ден е добре да си поиграете с косата си, тя ще ви се отблагодари за положителното отношение. За предпочитане е да стане след 16:20ч.
Боядисването на косата може да провокира парични проблеми и с общуването.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети