Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 4 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 4 януари 2023

Дневен хороскоп – сряда – 4 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Поемете инициативата и упорито работете - това ще ви помогне да се справите с трудностите и да решите много проблеми. Пазете се от недоброжелатели - днес те могат да се държат доста непредсказуемо.

Телец – Не позволявайте критиките или коментарите на други хора относно начина ви на действие да ви засегнат. Оставете събитията да вървят по своя път и в крайна сметка времето ще докаже, че сте били прави.

Близнаци –  Денят не обещава на Близнаците лесни победи и случаен късмет. Всичко, което може да се постигне, ще дойде с повече труд и усилия.  Разчитайте основно на себе си. Едва ли ще има кой да ви помогне.

Рак – Днес едва ли ще успеете напълно да се измъкнете от кръга на обичайните грижи и ангажименти. Някои може да се чувстват уморени и депресирани през целия ден. Рецептата за щастие е общуването с любимите хора.

Лъв – Някое събитие ще разпали истински огън в душата ви от привидно угасналите въглени. Хороскопът не уточнява дали това ще са преживявания със знак плюс или минус, но в такъв ден са най-вероятни любовни страсти и изблици на амбиции.

Дева – Емоциите ви може да са малко смесени. Дори и да не се чувствате разбрани, не потискайте чувствата си и не се изолирайте, нещо хубаво неочаквано ще ви се усмихне. Ако почувствате, че кръгът от ежедневни дейности се е превърнал в скучно задължение, направете рязък скок встрани и се откъснете от него поне за няколко часа.

Везни – Късметът ще бъде ваш спътник през целия ден. Ако ви предстои нещо за вършене, не го оставяйте за утре; днес му е времето. Някои от мечтите ви могат да се сбъднат съвсем скоро. Посветете време на това да обичате и да се наслаждавате на живота.

Скорпион – Трябва да излезете от зоната си на комфорт. Поемете контрол над живота си и не позволявайте на негативните мисли да ви блокират. Вашите желания ще започнат да се проявяват; започнете да дърпате конците, за да постигнете успех.

Стрелец – Днес ще постигнете това, което сте си поставили за цел, защото ще насочите енергията си към конкретни цели и ще проявите голяма упоритост и воля. Предстоят промени в живота ви, които ще ви направят много щастливи.

Козирог – Благодарение на Слънцето във вашия знак ще излъчвате сила и жизненост, показвайки, че нищо и никой не може да ви победи. Ще привличате в живота си всичко позитивно и полезно за вас. Нови предизвикателства и нови преживявания ви очакват.

Водолей – Е, всеки ден може да не е добър, но във всеки ден може да се намери нещо добро. Ако в последно време сте в застой, днес може да се раздвижите. Търсете знаци около себе си и съдбата ще ви даде указания в каква посока да продължите.

Риби – Отхвърлете всичко, което ви носи само проблеми и никаква полза, и ще имате възможност да обмислите и да направите важна стъпка в живота си. Ще имате време да ѝ се посветите и това ще ви извади от рутината и ще ви направи щастливи

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Днес Колелото на съдбата е готово да се завърти и само от вас зависи към добро или лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна. Избягвайте да вземате важни решения. Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс.

Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено

 


 

Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати