Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 7 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 7 декември 2022

Дневен хороскоп – сряда – 7 декември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Търпението не е силната ви страна, така че може да изглеждате необичайно буйни в очите на околните. Днес ще имате прегряващи емоции: понякога сте твърде ядосани, а понякога сте прекалено любящи. Опитайте се да намерите златната среда.

Телец – За щастие този ден ви намира в достатъчно вдъхновено състояние, лесно можете да намерите очевидното решение дори на най-сложните въпроси. Радвайте се на хубавите неща, които имате и намирайте прости решения.

Близнаци – В работата ще трябва да се сблъскате с много предизвикателства, но след като преминат и ще си отдъхнете. Във финансов план ще сте много по-внимателни и няма да предприемате прибързани стъпки. Ще държите ситуацията под контрол.

Рак – Нещата започват да се подобряват за вас, дори ако се движат доста бавно и трудно. С правилната доза оптимизъм и добро настроение нищо няма да ви попречи. Просто внимавайте да държите настрана онези, които не ви обичат.

Лъв – Днес оставете настрана цялата работа, всички ненужни дейности. Следва по-деликатен период за двойките, независимо дали са нови или не. Много ви се иска да кажете нещо, което отдавна ви тежи на душата.

Дева – Изглежда, че преминавате през период, в който чувствата ви са объркани и не знаете какъв избор да направите в любовта. Опитайте се да погледнете на ситуацията от няколко ъгъла. Тогава ще успеете да намерите правилните решения.

Везни – Вие сте изкушени да направите определени промени и да изградите нова вселена, където можете да се насладите на повече мир и спокойствие. Ще срещнете или ще се чуете с хора, от които ще научите добри новини и ще повдигнат настроението ви.

Скорпион – Днес можете най-вече да пренебрегнете изпълнението на задълженията. Когато търсим удоволствие, не забравяйте, че можем да прекаляваме с нещата. Избягвайте разточителното пазаруване.

Стрелец – Въпреки че късметът е на ваша страна, за да се възползвате максимално от възможностите си, трябва да протегнете ръка към тях. Звездите могат особено да ви помогнат в това днес, защото ви водят до правилният човек.

Козирог – Твърде много шум около вас ви безпокои: потърсете спокойствие и тишина, ако е възможно, починете и се отпуснете. Понякога сте твърде строги към партньора си, друг път преливате от любов към него. Днес бъдете нежни и добри.

Водолей – Съдбата ви най-накрая се е обърнала благоприятно към вас и затова можете да се почувствате по-силни и по-решителни. По-добре засега не разкривайте тайните си на другите. Това не е моментът да играете с отворени карти.

Риби – Трябва да се грижите повече за себе си. Във вашите планове и цели влизат само семейството, партньорът ви, материалните неща, къщата, домът. Днес най-накрая отделете време за себе си, макар и само за час.                             

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е доста сложен - от една страна е много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Всичко, което се започне ще има успех. Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Добре е да се започнат някакви добри дела.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забраненоТоп новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати