Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда– 09.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда– 09.02.2022

Дневен хороскоп – сряда– 09.02.2022 - Tribune.bg

Овен –Въпреки препятствията, които следват едно след друго, вие показвате голяма лоялност и това е добре за отношенията ви. Знаете как да преодолявате кризите и дребните тревоги от ежедневието. Вашата жизнена енергия е леко намалена.  

Телец – В личен план звездите ви съветват да се вслушвате в интуицията си. Възможно е да се породи спор поради някоя дребна причина, старайте се да не обидите партньора си. Може да се появят неочаквано здравословни проблеми.

Близнаци – В някои неща, които се опитвате да правите днес, може да има много неясноти и ще е добре да проявите не само повече търпение, но и повече разбиране към хората около вас. Добре е да  премервате думите си внимателно.

Рак –Вашата личност е по-богата и по-контрастна, отколкото си представяте, опитайте се да се утвърдите повече и не се страхувайте да изненадате другите! Обърнете специално внимание на работното си място. Може би си струва да промените нещо, за да се чувствате по-комфортно.

Лъв – Бъдете предпазливи какви задължения поемате, защото трудно ще можете да спазите всички споразумения. Настроението ви е променливо и сте склонни да избухвате, особено по отношение на членовете на вашето семейство.

Дева – Има опасност да попаднете в компанията на недобросъвестни хора. Старайте се да избягвате негативни личности, егоисти и измамници. Звездите ви предупреждават да се пазите от активни и резки действия, тъй като има вероятност от нараняване.  

Везни – Днес ще можете да разкриете пред другите своите най-добри качества - доброта, щедрост, широта на душата и откритост. Астралната обстановка е благоприятна. Щедра награда може да ви очаква в романтичен план.

Скорпион – Опитвате се да вършите по няколко неща наведнъж. Не е необходимо да се претоварвате. По добре е да карате нещата едно по едно, така ще бъдете по-спокойни. Вероятно днес ще бъдете прекалено емоционални.  

Стрелец – Концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща. Обръщайте внимание на конструктивните идеи и предложения.

Козирог – Днес не трябва да бързате и да си давате много зор в нещата, които правите. Реагирате импулсивно, което усложнява отношенията с околната среда. Звездите ви съветват да не губите време за празни приказки, опитайте се да избягвате дълги спорове.

Водолей – В процес на работата могат да възникнат проблеми, които ще изискват бързи решения. Нещата може да не вървят съвсем по план и в резултат на това да откриете, че настроението и енергийните ви нива спадат или поради това.  

Риби – Днес сте податливи на чуждо влияние. Добре е да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай ще прегреете емоционално. Не се доверявайте прекомерно на никого, защото може да бъдете подведени или измамени.  

Съветите на Фортуна

От 06:49ч до 12:28ч Луната е на празен ход и няма да имате нейната подкрепа. След това настъпва период на положителна енергия. Подходящо за ново начало. В този ден ставаме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да помислите как да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Денят е благоприятен за укрепване на семейните отношения и да се ангажирате с усъвършенстване и подобрения на дома. Това е семеен ден, добре е да бъдете повече време със семейството и роднините си, да ги съберете, да си спомните традициите, вашите предци. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати