Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 28.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 28.04.21

Дневен хороскоп – сряда – 28.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не сте толкова уверени, колкото обикновено, но въпреки това сте напълно сигурни, че ще получите своето. Ако не можете да решите какво да правите по-нататък, това означава, че вашето време все още не е дошло и е по-добре да изчакате.  

Телец – Звездите съветват да не се опитвате да довеждате ситуациите до техния логичен завършек, нека естественият поток от събития диктува следващата ви стъпка. Трябва да бъдете много внимателни, за да определите кой е ваш истински приятел и кой не.  

Близнаци – Днес ще бъдете активни и ще се справяте с почти всички трудности и проблеми. Преди обяд бъдете внимателни и не пропускайте важна информация. Вслушвайте се в съветите на други хора, но не ги следвайте буквално. 

Рак – Спокоен и благоприятен ден за решаване на всякакви проблеми и трудности. През целия ден настроението ви ще остане страхотно, освен ако сами не извършите необмислени действия. Обърнете повече внимание на близките хора. 

Лъв – Благоприятен ден за решаване на всякакви проблеми, особено на работното място. Някои ще трябва да обърнат допълнително внимание на детайлите. Пазете се от прибързани заключения и необмислени действия, особено преди обяд - по това време можете да надцените силите, способностите и възможностите си. 

Дева – Склонни сте да надценявате силите си, но звездите ви съветват да не поемате повече от това, с което можете да се справите, без излишен стрес. Отношенията със семейството ще изискват много внимание. 

Везни – Денят предлага голямо разнообразие от възможности. Опитайте се да направите живота по-цветен, намерете източник на вдъхновение. Това е чудесно време да флиртувате и дори да срещнете някой специален човек. 

Скорпион – Добър ден за смели действия и решения. Днес ще сте пълни с ярки идеи. Звездите ви съветват да проявявате повече активност и независимост при решаването на всякакви проблеми. Разчитайте предимно на себе си. 

Стрелец – Не поемайте нови неща - непреодолими трудности могат да възникнат по пътя към изпълнението на вашите планове. Концентрирайте се върху довършване на вече започнатото. Опитайте сами да се справите с всички препятствия и трудности. 

Козирог – Звездите ви съветват да проявите сила на характера -  това ще ви помогне да преодолеете както малки, така и големи проблеми. Днес са вероятни изненади, срещи, запознанства и различни обрати на обстоятелства, които не са били очаквани. 

Водолей – Не разчитайте на бърз успех, добре е отново да обмислите плановете си. Не се страхувайте да промените посоката, ако се наложи - в някои случаи това ще бъде от полза. Вероятно е в последния момент да промените решението си или да се откажете от нещо. 

Риби – Не разчитайте на помощ отвън или на бързо преодоляване на пречките - по-добре отложете някоя трудна задача и правете по-прости неща. Слушайте думите на другите хора - това ще ви донесе помощ или ще ви позволи да намерите правилното решение на проблем.

 

Съветите на Фортуна 

Сряда е ден на Меркурий. Подходящо време е за интелектуални дейности, преговори, кореспонденция, счетоводство и планиране. Добре е да научите нещо ново.

Това е подходящо време за празненства, партита, веселие и освобождаване на ума. Ден за радост и вътрешна свобода. Не е подходящо за тежка и трудна домакинска работа. Избягвайте всички трудности днес и не правете нищо, което не искате.

Това е период на страст и флирт, хората често изпитват силни моментни емоционални преживявания. Луната в Скорпиона може да предизвика много страст и бурни отношения. Добро време да се изчистите от миналото като изхвърляне на ненужни неща или прекъсване на ненужни отношения.

Поддържайте краката си топли. Не се препоръчва да се депилирате или да се прави пилинг на лицето. Този знак се счита за неутрален за маникюр.

Практики на деня - Дао и Тантра практики. След събуждане можете да изпълните медитация на смеха: преди да отворите очите си, започнете да се смеете. В самото начало може да е трудно и смехът ви да звучи принудително, но скоро това ще стане естествено. След като сте получили радостта от смеха, започнете новия ден и споделете усмивката си със света. Този ден е благоприятен за разкриването и консолидирането на женската енергия. Днес се препоръчват танци.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети