Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник - 04.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник - 04.12.18

Дневен хороскоп – вторник - 04.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят не е от най-лесните, но все още може да е успешен. Постарайте се да се възползвате от предимствата му. Преди да предприемете нещо, уверете се, че е дошъл правилният момент, в противен случай рискувате да изгубите много енергия.

Телец – Празнословието отнема много време. Вместо да се фокусирате върху нещо важно, обсъждате неща, от които дори не сте сериозно заинтересовани. Ще се наложи да имате работа с хора, които не са ви симпатични, бъдете сдържани и любезни. 

Близнаци – От гледна точка на работата, денят е благоприятен. Успехът може да дойде дори при тези, които не са много ентусиазирани и се стараят да не се преуморят. Денят е подходящ за намиране на отговори на някои важни въпроси. Може да имате неочаквани и много успешни идеи.

Рак – Най-вероятно днес ще имате много причини за радост. Тихата и спокойна вечер в компанията на любимия човек ще ви позволи да се чувствате щастливи. Тези, които си търсят все още партньор трябва да са по-внимателни към получената информация за личността, от която се интересуват.

Лъв – Претеглените решения винаги се оказват по-добри от спонтанните, а добре обмислените стъпки позволяват по-бързо да се постигнат целите. Семейните въпроси може да изискват повече внимание от обикновено.

Дева – Не бързайте за никъде, но не губете напразно времето си. Звездите са на ваша страна днес и това трябва да се използва за постигане на отдавна установени цели. Можете да се върнете към старите планове, идеи, които преди това не сте можали да реализирате.

Везни – Избягвайте да общувате с хора, които се опитват да ви налагат своето мнение на всяка цена. Денят е по-благоприятен във вечерните часове. Тогава можете да развихрите въображение и да изненадате човека до себе си.

Скорпион – Благоприятен ден. Вие сте решителни и енергични, опитайте се да не отлагате нищо. Този подход дава шанс да постигнете добър успех. Освен това имате късмет. Не е изключено началото на романтична история.

Стрелец – Ще бъдете нервни, но най-вече напразно. Този ден няма да бъде толкова лош, колкото може да ви изглежда от сутринта, когато нещата не вървят по план. Колкото по напредва времето, толкова по-ясно се проявява влиянието на положителните тенденции.

Козирог – Отличен ден за общуване с хора, които споделят вашите интереси или увлечения. Можете да научите нещо полезно, да получите добър съвет. Има шанс да укрепите своята професионална позиция. Разговорът с ръководството в неформална обстановка може да бъде много полезен.

Водолей – Ако много бързате, можете да влезете в трудна ситуация. Професионалните отношения могат да бъдат напрегнати. Опитайте се да провеждате колкото е възможно по-конструктивен диалог, за да избягате от открития конфликт.

Риби – Старайте се да запазите емоционалното си равновесие. Днес това ще е трудно, защото другите сякаш са постигнали споразумение специално да изпробват вашето търпение. Колкото повече гъвкавост показвате, толкова по-добре. Често успешни са смелите и оригинални решения, направени в последната минута.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно благоприятен ден. Денят е посветен на вътрешният и духовен мир на човека. Обърнете се към божествената мъдрост и своите духовни източници, както и към вътрешният си глас. Само съблюдавайки хармонията на деня, може да се почувства резултата от вътрешната работа, духовните промени. Добре е да се занимавате с медитация, тъй като има вероятност да получите интуитивно прозрение или да откриете изход от ситуация, която трябва да разрешите.

Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сили и енергия. Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети