Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник - 05.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник - 05.03.19

Дневен хороскоп – вторник - 05.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Препоръчва се да прекарате деня с лъчезарна усмивка. Важно е да имате позитивно отношение днес. Това може да бъде от голяма помощ при намирането на поддръжници на новите ви идеи, работа в екип или за личните ви отношения.

Телец – Енергийният ви потенциал е висок. Бъдете внимателни при финансовите и професионални въпроси. Не споделяйте идеите си и не се отпускайте да правите спонтанни покупки. Ще привлечете интереса на противоположния пол.

Близнаци – Бъдете гъвкави – само така ще успеете днес. Преждевременните действия няма да доведат до положителен резултат и този ден е подходящ повече за слушане, наблюдение и правене на изводи.

Рак –Днес трябва да избягвате да поемате отговорностите на други хора. Придържайте се към своите задачи, които сте планирали. Не се разсейвайте от дреболии. Имате много енергия и изглежда, че всичко е в рамките на вашите възможности.

Лъв – Бъдете внимателни към дреболиите и не бързайте да правите изводи. Денят е труден за общуване. Не се изключват спорове с близки хора. Не е най-добрият ден от гледна точка на романтичните отношения.

Дева – Денят може да се окаже непредсказуем за вас. Ще се отегчите от монотонността и еднообразието на едни и същи хора и събития. Някои проблеми и напрегнати моменти могат да възникнат единствено по ваша вина.

Везни – Може да се почувствате под натиск от друг човек, който настоява да направите избор колкото е възможно по-скоро. Не позволявайте на никого да ви казва какво да правите, вие сте господари на собствената си съдба.

Скорпион – Вероятни са непланирани разходи, възможна е загуба на пари или документи. Ограничете общуването. Вие сте твърде доверчиви, често приемате на сериозно всякакви клюки и друга непроверена информация, а това създава проблеми.

Стрелец – Имате много варианти за избор, така че има над какво да помислите. Но това не означава, че още днес трябва да планирате бъдещето си или да вземате решения. Най-вероятно ще промените мнението си отново, а и сега не е подходящо за това.

Козирог –Днес не бива да губите енергия, за да помагате при проблемите на другите хора. Игнорирайте всичко, което пречи на работата или личните ви проекти. Емоционалният фон през деня ще бъде много напрегнат.

Водолей – Сега не сте в настроение да обсъждате притесненията си с никого. Мислите, че е по-добре да дадете вид, че всичко е наред. Вие сте напълно способни да се справите с проблемите сами, но това не означава, че те трябва да бъдат скрити.

Риби – Прогонете тъжните мисли - те са породени от влиянието на негативните тенденции и нямат нищо общо с реалното състояние на нещата. След някой друг ден ще виждате всичко по съвсем различен начин.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи тежка енергия. В този ден  е голяма вероятността за възникване на различни конфликти, спорове, инциденти. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Бъдете сдържани и толерантни към недостатъците на другите хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите в днешния ден.

Никакви активни действия не трябва да се предприемат, още повече да се започват нови дела. Всичко започнато сега е обречено предварително на неуспех и провал. Да завършвате започнати проекти и мероприятия също не си заслужава. Старайте се да ограничите контактите с хората колкото е възможно повече, а още по-добре да отмените срещите. Колкото по-малко общувате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати