Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник - 10.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник - 10.12.19

Дневен хороскоп – вторник - 10.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес трябва да сте по-чувствителни към желанията и нуждите на другите - само в този случай ще можете да постигнете целта си. Същото важи и за семейните отношения. В това ще ви помогнат комуникационните умения и чувството за справедливост.

Телец – Днес не бързайте да придърпвате одеялото към себе си. За съжаление вашата участ в този ден е да стоите кротко и да чакате. Добре ще е да поработите върху вашите емоции, които тормозят вас и вашите близки.

Близнаци – Днес е важно да не се правят грешки в работата и особено при попълването на документи. Преди да подпишете нещо, не забравяйте да прочетете внимателно. Може да станете свидетели на конфликти, но не е необходимо да участвате в тях.

Рак – Днес ще предпочитате уединение не само в работата, но и в личен план. Намерете време обаче да обърнете внимание на семейството и близките си, които имат нужда от вас. Важните дела отложете за друго време.

Лъв – Повече мълчете и не бързайте да споделяте плановете си с никого. Днес ще ви е необходим натрупаният опит. Ще бъдете по-чувствителни и склонни да реагирате прекалено емоционално на случайни коментари.

Дева – Днес е по-добре за вас да общувате по-малко, да бъдете в уединение и да се посветите на някое любимо занимание. Хубаво време за интелектуални занимания (например четене, решаване на кръстословици).

Везни – Днес може да има застой в делата ви, да срещате препятствия. Звездите ви съветват да потърсите тиха уединена обстановка. Необходимо е освен своите, да уважавате потребностите и на околните.

Скорпион – Днес трябва бързо да разрешавате възникващите въпроси. Някои проблеми, които сте мислили, че отдавна са решени, отново са на път да се появят. Към вечерта натрупаното напрежение от деня може да предизвика неразбирателство с близките ви.

Стрелец – Днес всичко ще зависи от способността ви да намерите общ език с хората. Хубаво е да имате собственото мнение, но не го отстоявайте без да вземете предвид интересите на другите. Не забравяйте да потърсите компромисни решения.

Козирог – Не се препоръчва да поемате рискове сега. Днешният ден може да ви донесе загуба и разочарование. На работното място, ако се вземате много на сериозно (и за незаменими), отношенията с колегите ви могат да пострадат.

Водолей – Днес ще ви се иска да се уедините при изпълнение на професионалните ангажименти и ако имате такава възможност, наистина така направете, тъй като това ще увеличи вашата производителност и ще постигнете по-големи резултати.

Риби – Днес не е денят, за да се справите с изпълнението на важните житейски въпроси. Трябва отново да анализирате плановете и да ги коригирате във връзка с променената ситуация. Останете практични.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

През целия ден (от 03:14 ч. до 18:48 ч.) Луната се движи на празен ход. Не предприемайте нищо важно, не купувайте значителни неща.

До 16:00 часа - Ключовият аспект за деня е съзидание. Избягвайте пасивния начин на живот. Физическата работа и действия са полезни. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

След 16:00 ч. - Не вземайте прибързани решения, първо „измерете седем пъти”. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра. Не се препоръчва да започвате нищо ново. Добре е да се отървете от старите неща. Прекарайте денят с близки хора, по-малко в компанията на странични. Не се препоръчва да тръгвате на дълги пътувания. Старайте се да контролирате емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети