Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник - 13.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник - 13.10.2020

Дневен хороскоп – вторник - 13.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не се притеснявайте. Денят ще премине добре, ако запазите спокойствие. Това е особено важно сутрин, когато събитията могат да се развият по неочаквани начини. Трябва да импровизирате, бързо да се адаптирате към обстоятелствата, да вземате решения в движение.

Телец – Успявате да се справите добре със сложните задачи. Втората половина на деня преминава по-интензивно. За предпочитане е да отложите обсъждането с близките или партньора на важни въпроси, особено ако възникват различия поради тях.

Близнаци – Сега не е време да се отпускате. Чака ви много работа, но това ще спомогне да укрепите своите позиции. Очаквайте прояснение на допълнителни ситуации. Вечерта може да се съберете с приятели – важно е да си починете от работата. 

Рак – Днес бъдете внимателни и бдителни - можете да станете атрактивна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Дори няма да осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

Лъв – Въпреки всички трудности, можете да успеете. Трябва да сте толкова тактични и деликатни, колкото е възможно. Напълно са вероятни непредвидени разходи. Бързо направените покупки не са успешни. Най-вероятно ще похарчите пари за нещо, от което не се нуждаете.

Дева – Много по-уязвими сте, отколкото си мислите. Чуждото влияние може да ви се отрази по-силно. Бъдете много внимателни, не предприемайте никакви важни стъпки, не влизайте в конфликти и освен това не ставайте техен инициатор.

Везни –  Сега е време да обърнете внимание на собственото си здраве и да не се занимавате с проблемите на други хора. Има възможност някои от вас да получат нови предложения, но по-добре не бързайте да отговаряте, тъй като ситуацията е нестабилна и всичко може да се промени отново.

Скорпион – Бъдете изключително внимателни с проявата на вашите емоции. Прекомерната им демонстрация е в състояние да създаде проблеми както на вас, така и на околните. Не допускайте твърде близо до себе си малко познати хора.

Стрелец – Днес може да ви се изсипят сякаш от рога на изобилието множество задачи, с които трябва да се справите в най-кратки срокове. Не се бунтувайте. Някои въпроси все пак трябва да се отложат за по-късно, за да ги решите на свежа глава.

Козирог – Днес могат да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Докато не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще подкрепят вашите начинания. Не е желателно да предприемате кардинални мерки.

Водолей – Ще имате много неща за вършене и всички ще изглеждат еднакво важни. Няма да е толкова лесно да решите какво да предприемете на първо място. Втората половина на деня ще ви зарадва с успешни съвпадения и добри новини.

Риби – На многолюдни места се опитайте да не привличате твърде много внимание към себе си. Това не е най-добрият ден за споделяне на идеи, създаване на приятелства или търсене на съмишленици.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия. Възможно е да се случват неочаквани неща. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушения и провокации. Нужно е да се запази спокойствие и да бъдете сдържани. Емоциите могат изцяло да ви погълнат.

В този ден не бива да се изпитва никаква завист. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Просто бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да заплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате.

Нараства опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат известни съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати