Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 16.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 16.11.21

Снимка:

Овен – Това е ден, посветен на другите и затова нуждата ви да доминирате над другите остава. Това важи особено за любовните отношения. Избягвайте конфликти с близките си. Днес любовта е лекарството за всичко.

Телец –Днес най-важното е да сте отдадени на себе си и на задачите си. Това е идеално време, което да посветите на работата си. До края на деня един телефонен разговор може да ви направи много щастливи. Здравето е стабилно.

Близнаци – В работата няма нищо ново и от вас зависи да се организирате както искате. Ще трябва да вземете емоционално решение. Обърнете внимание на диетата си, защото са възможни проблеми със стомаха и имунитета.

Рак –Звездите ви съветват да посветите деня за решаване на лични проблеми. Поговорете с любимия човек, срещнете се с приятели, които отдавна не сте виждали. Не се страхувайте да направите първата крачка към помирение и изграждане на отношения.

Лъв – Днешната ситуация на работа е много стабилна и не е нужно да се намесвате. Що се отнася до емоциите, партньорът днес изисква допълнителни обяснения от вас. Възможни храносмилателни проблеми.

Дева –Днес някои от вас ще изпаднат в меланхолия. Старайте се да не показвате настроението си на хората около вас и не си го изкарвайте на тях. По-добре да получите положителен заряд с помощта на пазаруване – хубавите неща ще ви освободят от тъжни мисли.

Везни –Вие сте много доверчиви и допускате недостойни хора край себе си. Вслушайте се в интуицията и се освободете от фалшиви „приятели“. Вечерта прекарайте у дома с близките си, те ще съумеят да подобрят настроението ви и да забравите за проблемите.

Скорпион –Правете компромис, когато общувате с партньорите си и не спорете за глупости. Просто не си струва за дребни неща да си хабите нервите. Възможно е да получите приятна изненада и отново да се почувствате обичани и желани.

Стрелец –Вие сте в състояние сами да се справите с проблемите, но не отказвайте помощта на колеги и партньори. Вечерта може да ви обземе носталгично настроение. Пуснете си хубава музика, която може да ви развесели и извади от това състояние.

Козирог –Денят ви може да е натоварен. Научете се да контролирате емоциите си и да не критикувате приятели и семейство. Ако се съмнявате в нещо, потърсете съвет от интуицията си. Вътрешният глас ще ви спаси от грешни ходове.

Водолей –Труден ден ще е за мнозина. Избягвайте да общувате с авантюристични и несериозни хора. Научете се да почивате и не се опитвайте да решавате всички проблеми наведнъж. Оставете част от работата и за следващия ден.

Риби –Днес е интересен и успешен ден за вас, но звездите имат едно условие – да опитате да намерите време за благотворителна или доброволческа дейност. Настроението ви е много спорно, така че обърнете внимание на общуването с хората около вас.

Съветите на Фортуна

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Уязвима е психиката. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Подходящо за уединение, да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.  


Топ новини

виж още

Актуална тема