Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник - 22.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник - 22.01.19

Дневен хороскоп – вторник - 22.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не допускайте да сте обсебени от мисли за тревога, проблеми, затруднения

Овен- Действайте решително, не се страхувайте от трудности. Това не е лек ден, но можете да успеете или поне да избегнете сериозни загуби. Много важен е отговорният подход за решаване на проблемите.

Телец- Влиянието на положителните тенденции днес ще бъде особено забележимо в областта на личните взаимоотношения. Нищо няма да ви попречи да се забавлявате с любимите си хора. Успешни ще са романтичните срещи. Ще имате шанс да направи добро впечатление на някого, когото отдавна харесвате.

Близнаци- Смело и решително направлявайте своята енергия за осъществяване на плановете и делата ви във всякакъв аспект. През това време практически няма да срещате препятствия. Информацията ви ще идва от надеждни източници и може да й се разчита.

Рак- Този ден няма да бъде лесен за чувствителните и уязвими хора, както и за тези, които са много загрижени за мнението на другите. Възможно е да настъпят някои промени към добро в семейството или радостни събития у дома.

Лъв- Старайте се да се занимавате само с това, което ви е приятно. Подходящо време за установяване на делови договорености, за уреждане на разни въпроси, както и за общуване с опоненти и недоброжелатели.

Дева- Добро време за практически договаряния, за съставяне на делови отчети, за работа с документи. Задълженията, които ще възникнат след това са напълно по вашите сили. Събитията ще имат положителен изход.

Везни- Бъдете внимателни, ако правите нещо важно. Колкото по-важна е задачата, с която се сблъсквате, толкова по-голяма е вероятността от грешки. Може да се нуждаете от помощ. Денят благоприятства приятелските и партньорските контакти, предприемачеството също.

Скорпион- Трябва да бъдете по-внимателни във финансовите въпроси. Съществува риск от значителни загуби. Не се изключват глоби, непланирани разходи. Работата ще ви отнема повече енергия, отколкото обикновено.

Стрелец- Първата половина на деня обещава да бъде по- щедра на положителни емоции и ярки впечатления. Ще успеете да довършите трудни дела и да се справите със сложни задачи. Ще имате нужната подкрепа.

Козирог- Прекрасно ще ви се удават делата свързани с управление и контрол, анализи, представителство. Използвайки своите природни качества, ще можете да преуспеете навсякъде. Сърдечните дела постепенно се стабилизират.

Водолей- Не бързайте да сключвате дългосрочни договори. Скоро ще се открият нови обстоятелства, чрез които ще постигнете по-благоприятни условия. Изключително нежелателно е да се смесват работата и личните взаимоотношения.

Риби- Днес е по-добре да разчитате на вдъхновение и случайността. Дори в ежедневните рутинни проблеми тази тактика ще бъде изключително успешна. Поддържайте приятелски отношения с колегите си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Не допускайте да сте обсебени от мисли за тревога, проблеми, затруднения. С това няма да помогнете да се разреши проблема. Най-доброто решение е да отклоните ума си от това и да започнете да си представяте прекрасни, весели, приятни, радостни неща, които ще ви се случат, след като нещата се разрешат. Преди да се усетите, проблемът ще се реши от само себе си. Всяко униние и тъга в този ден са недопустими. Този ден е създаден за радост и веселие, за приповдигнато настроение, за семейни събирания. Почувствайте позитивната енергия, която излъчва денят.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети