Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 01.03.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 01.03.2022

Дневен хороскоп – вторник – 01.03.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днешният ден може да се сблъскате с различни нестандартни ситуации, както в работата, така и в личния живот. Можете да разчитате на подкрепата на хора по-старши по възраст или статус. Не пренебрегвайте техните мъдри съвети.

Телец – Някои събития в днешния ден могат да ви вкарат в задънена улица, но вие с вашата упоритост, няма да оставите магарето си в калта. В този ден звездите ви съветват да се въздържате да правите скъпи покупки и други големи разходи.

Близнаци – Днес може да прекарате няколко активни часа в почистване, но това ще помогне за хармонизиране на енергията на вашия дом. Използвайте електрическите уреди с повишено внимание. В любовен аспект всичко е спокойно, дори някак рутинно. 

Рак – Днес вероятно ще изпитате напрежение, ще сте склонни да вземате прибързани решения и към безполезна загуба на сили и енергия. Не се поддавайте на интригите и подмолните игри на манипулативни хора. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера там зависи от вас.

Лъв – Събитийният фон започва да придобива нова окраска, а личните отношения ще предизвикат повече вълнения и емоции. Не участвайте в конфликти, особено с жени. Планирайте работата си с повече търпение и старание.

Дева – Добре е днес да ограничите контактите. Не допускайте хаос и объркване да царят около вас. Всяка бъркотия ще ви се отразява доста зле и ще ви изнервя допълнително. Причини за разправии могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Везни – Възможно е да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се безпокойте, вярвайте във вашите способности и изобретателност и лесно ще преодолеете усложненията. Умението да импровизирате ще е много полезно при отстраняване на проблемите.

Скорпион – Запазете спокойствие и не се поддавайте на никакви провокации. Днес малко доза разум и мъдрост ще са ви много полезни, както и способността да отделяте наистина важните неща от тези, които не са стойностни.

Стрелец – Не забравяйте днес, че вашето импулсивно поведение и лекомислени действия могат значително да попречат на вашите дела. Ако искате да постигнете успех и добри резултати, трябва да сте в хармония с другите хора.

Козирог – В днешния ден е възможно да преживеете някои неприятни моменти, но става въпрос за дребни неща, на които не бива да се обръща голямо внимание. Не е изключено да получите неочаквани новини, които биха могли да повлияят на вашите планове. 

Водолей – Добър ден за оттегляне от света и уединение. Старайте се да избягвате разногласията с хората около вас. Дори да ви се струва, че някой е виновен, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления към този човек.

Риби – Настоящите проблеми е твърде вероятно да са свързани с минали грешки и пропуски. Добре ще бъде, ако можете да коригирате някои от тях. Повишена е вашата чувствителност и степента ви на обидчивост.

Съветите на Фортуна

Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, тя има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема силите. Можете да почувствате умора, дори и да не сте правили нищо съществено. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване.

Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.

Луната се движи на празен ход през целия ден – от 04:02 часа до 22:55 часа. Не се препоръчва нищо ново и важно да се предприема, нито да се купува.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети