Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 01.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 01.06.21

Снимка:

Овен – Настоящите малки неща причиняват огорчения, правят ви ядосани и раздразнителни. Това по-късно може да се смеси с неприятен послевкус от проблеми в семейството и на личния фронт. Притесненията и интересите на близките досаждат.

Телец – Не е най-добрият ден за шофиране или пътувания на дълги разстояния - няма да бъдете достатъчно внимателни. По-добре е да се занимавате с четене, пасивна почивка - това ще ви помогне да се възстановите и да се чувствате чудесно.

Близнаци – Неспокойствие на ума, бърза умора дори от незначителни интелектуални натоварвания. Добре е да отложите бизнес комуникацията, срещите може просто да не се проведат или да бъдат пълен провал.

Рак – Към състоянието на тревожност и психически стрес могат да се добавят главоболие или зъбобол, проблеми с храносмилането. Фактът, че в някои други житейски ситуации не се чувствате доволни, няма да се отрази на отношенията с любимия човек.

Лъв – Може да срещнете хора, които не искате да видите. Пазете се от конфликти и не се замесвайте в спорове. Следобед не очаквайте твърде много от себе си, по-добре е да се отпуснете малко и да съберете сили.

Дева – Не бързайте - не всичко ще се окаже такова, каквото изглежда на пръв поглед. Новините, които научавате днес, могат да внесат корекции в плановете ви, но не бързайте със заключенията – възможно е информацията да е невярна. 

Везни – Парични разходи и проблеми, причинени от финансова екстравагантност, щедрост или прекомерно желание за удоволствие и лукс. Може да се характеризирате с неискреност и прекомерна чувствителност.

Скорпион – Труден и непредсказуем ден във всички отношения, особено в любовта. Страховете и съмненията могат да развалят настроението ви, така че не отстъпвайте пред негативните емоции - преразгледайте ситуацията. Днес ще постигнете значителен успех, ако сте активни.

Стрелец – Денят обещава да бъде успешен за тези, които планират работа, пътувания и преговори. Има вероятност да получите неочаквано предложение, което може да ви донесе неочаквана полза или радост.

Козирог – Лошото настроение, много професионални грижи и отговорности ще се отразят зле на отношенията с близките през този период. Избягвайте да решавате важни семейни или лични проблеми и постъпвайте правилно. Проблеми с по-възрастни роднини.

Водолей – Днес можете да поемете повече натоварване. Бъдете активни и може да се занимавате със спорт, физическа активност през свободното си време. Звездите пренареждат благоприятно обстоятелства за вас.

Риби – Прехвърлете най-важните неща в преди обедните часове - по това време ще бъдете най-концентрирани и ще можете да постигнете целта си. Неочаквани неща и изненади е възможно да осуетят днешните ви планове.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е страхотна и подтиква всички да се движат, което е много благоприятно за изпълнението на всякакви дела. Подходящо за колективна дейност. Страхотен ден за физическа активност, спортуване и фитнес, домакинска работа. Ако не можете да направите това, тогава поне се разходете - това ще окаже положителен ефект върху здравето ви. В този ден човек трябва да бъде честен и почтен дори и в най-малките неща. 

Това е най-добрият ден за хората, които търсят работа. Тези, които днес изплатят всичките си дългове, ще привлекат паричен късмет. Много положителен ден за романтични срещи. Хората са в настроение за активна почивка и приятелска атмосфера. Интуицията е силна. Ако имате подтик да закупите лотариен билет или да пуснете тото, тогава определено трябва да го направите, много вероятно е той да се окаже печеливш.

Днес уязвими са коремната кухина и тазобедрените стави. Черният дроб да не се натоварва и да се щади. Благоприятни са процедури по изчистване на кръвта.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още