Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 01.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 01.10.19

Дневен хороскоп – вторник – 01.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за анализ и отделяне на черното от бялото

Овен – Плановете на някои ще бъдат нарушени. В някои случаи ще трябва да положите повече усилия от обикновено, за да постигнете успех. Способни сте да постигнете много. Колкото по-малко прибързани решения и необмислени думи – толкова по-добре.

Телец – Общуването с приятели неизменно ще повдигне настроението ви, достатъчно е да обмените няколко думи с тях, така че да започнете да гледате на нещата по-оптимистично. Ако задавате правилните въпроси, ще се поучите от грешките на другите.

Близнаци – Настроението ще се подобри значително. Следобед ще имате възможност да се забавлявате, да се видите с приятели. Бъдете внимателни с парите. Рискувате да загубите/похарчите повече.

Рак – Ситуацията постепенно се променя към по-добро, така че просто бъдете търпеливи. Плановете, които правите, е малко вероятно да бъдат реализирани незабавно. Изчакайте по-благоприятен момент, скоро ще се появи такава възможност.

Лъв – Възможни са някои неочаквани предложения. Те могат да бъдат толкова съблазнителни, че да отговорите със съгласие веднага без да се замислите. Наблизо има хора, които със сигурност ще ви подкрепят и ще дадат добри съвети.

Дева –Тревожете се по-малко за дреболиите, помислете повече за това, което има значение. Много зависи от способността ви да създавате приоритети, да подчертаете основното. Имате достатъчно опит и здрав разум, за да вземете решенията сами.

Везни – Светъл, наситен със събития ден, подходящ да внесе нещо ново в живота ви или да промените това, което не ви харесва. Следобедът носи изненади. Внимателно наблюдавайте всичко, което се случва.

Скорпион – Каквото и да се случи, вие оставате спокойни. Това ви помага да имате контрол над ситуацията. Стойте далеч от тези, които не казват истината и се опитват да се възползват от вашите знания и умения в своя полза.

Стрелец – Не бързайте да вземате решения. Имате нужда да обмислите нещата, за да знаете как правилно да постъпите. Отварят се интересни възможности, но не винаги знаете как да се възползвате от тях.

Козирог – Не разчитайте на външна подкрепа, по-добре е да разчитате само на себе си. Не са изключени проблеми в общуването с вашите близки. Незначителни недоразумения заплашват да се превърнат в сериозна кавга, ако не успеете да ги изясните.

Водолей – Не е лесен ден. Трябва да свършите много неща, но не разчитайте на чужда помощ. Може да ви критикуват, но вие се отнесете философски към това. Способността да имате самоконтрол и да не се поддавате на провокации е много важна сега.

Риби – Нещата, които се надявате да свършите бързо, може да се окажат по-сложни, отколкото очаквате. Никой няма да вади кестените от огъня заради вас, колкото по-рано осъзнаете тази истина, толкова по-добре.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените.

Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите.

Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации. Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати