Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 01.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 01.12.20

Дневен хороскоп – вторник – 01.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Един неразрешен емоционален конфликт ще доведе до леко главоболие или болки в стомаха, които няма да изчезнат, докато не намерите решение на проблема в главата си. Трябва да избягвате от ненужните притеснения и да се съсредоточите върху това, което наистина има значение. 

Телец – Денят не е лишен от дребни недоразумения и трудности, но като цяло протича добре. Бъдете готови да импровизирате, а не да действате по план: това е, което ще ви позволи да постигнете резултати. Може да срещате спънки.

Близнаци – Опитайте се да не бъдете прекалено нервни, дори ако нещата не се развият както сте очаквали. Днес Луната не благоприятства занимания със сериозни и важни дела. Може да възникват пречки.

Рак – Дори и най-надеждните хора понякога дават обещания, които не могат да изпълнят. При важни въпроси се опитайте да разчитате на собствените си сили. Може да откриете нещо важно, независимо дали се отнася до вас или за други хора, настоящи или минали обстоятелства.

Лъв – Няма нужда да бързате. Това е един от онези дни, когато трябва да вървите бавно към целта си, като обмисляте всяка стъпка и внимателно проверявате всяка информация. Самите действия е добре да отложите за друг ден.

Дева – Днес можете да видите нещо, което не сте забелязвали преди, или да погледнете по нов начин вече познатите неща. По-добре е днес да се въздържате от критики и да не давате съвети, които не са поискани. 

Везни – Възможни са малки разногласия с другите, дребни спорове. Разбирате, че е много по-изгодно да си сътрудничите сега с тях, отколкото да се карате, затова с желание правите нужните компромиси.

Скорпион – Въпреки че емоционалният фон на деня е нестабилен, опитайте се да запазите спокойствие и да избягвате конфликтни ситуации, ако се случат. Нежелателно е да правите големи покупки сега, по-добре е да ги отложите за друг ден.

Стрелец – Не са изключени неприятности, причинени от проблеми с компютърното оборудване и комуникациите. Не е добър ден за провеждане на важни събития, преговори, покупки. Обръщайте повече внимание на партньорските отношения.                           

Козирог – Емоционалният фон е нестабилен и това може да се отрази както на деловите, така и на личните отношения. Вие сте нетърпеливи и лесно избухливи, често влизате в спорове. Денят е добър за интелектуална и творческа дейност.                                                             

Водолей – Не се притеснявайте за дреболиите. Възможно е да се появят нови задачи, включително такива, които изискват незабавни решения. Този период е благоприятен за личните отношения: те се развиват хармонично.

Риби – Възможни са малки недоразумения в началото на деня, но като цяло денят не е лош, така че нямате причина да се разстройвате или притеснявате. Подходящ е за комуникация с човек, на когото искате да направите добро впечатление. 

Съветите на Фортуна

Луната се движи на празен ход през целия ден (от 06:23 ч на 1.12 до 05:34 ч на 2.12.). Неефективен период. Не е подходящо за нищо ново, не започвайте нищо важно, нито купувайте, нито преговаряйте, нито изяснявайте отношения. Всичко ще бъде напразно, нещата ще стават трудно, ако изобщо станат.

Първата половина на деня е неподходящо време за пътуване, за запознанства, за любовни отношения и дела, за сключване на договори, за операции и анестезии, за лъчетерапия.

Не се страхувайте да отворите сърцето си към света около вас. Покажете любов към ближните, радвайте се на дребните неща. Подходящо за духовни практики. Не забравяйте да се държите съзнателно, отговорно и внимателно, по този начин може да избегнете конфликтна ситуация и да насочите енергията в правилна посока.        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати