Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 02.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 02.02.21

Снимка:

Овен – Ще бъдете доста предпазливи през целия ден. Настроението ви ще е много добро, тъй като ще бъдете поканени да се присъедините към приятна компания. Ще намерите правилния баланс между работа и забавление.

Телец – Вашата карта препоръчва да запазите търпение, да не бързате за никъде. Избягвайте кавгите с хората около вас, не правете проблеми от дреболии. Всъщност нещата не са толкова лоши, колкото си мислите. 

Близнаци – С някои хора ще ви е много трудно да намерите общ език. За сметка на това личните взаимоотношения се развиват хармонично. Вероятно ще ви се иска да се измъкнете от ежедневието и да си вземете почивка.

Рак – Това е само един от онези редки дни, когато нещата вървят по план. Денят е благоприятен за различни неща, енергията ви ще върви в правилната посока и ще донесе добри резултати. Със съблазнителната си усмивка ще привличате вниманието на противоположния пол.

Лъв – Повечето битки се водят и печелят в главата. Следователно звездите ви призовават да поддържате положителна нагласа днес. Някои хора ще се дразнят от оптимизма ви, който им изглежда неоснователен, несериозен, но вас това не ви интересува.

Дева – Авторитетът ви сред колегите и репутацията ви ще се увеличат значително. За това ще допринесат вашите организационни умения, сила на волята, насочена към възстановяване на реда, способността да виждате и коригирате собствените си грешки.

Везни – Днес трябва да бъдете много внимателни в работата си. Вероятно началниците ви няма да са доволни от работата ви. Бъдете много внимателни при всяко ваше начинание. В този ден звездите съветват да се въздържате от скъпи покупки и други сериозни разходи.

Скорпион – Не позволявайте на чувствата да ви подтикват към прибързани избори, защото може да не са правилни.  Възможно е да има някакво напрежение във връзката ви с близки хора. Научете се да бъдете търпеливи и спокойни пред бедите.

Стрелец – Днес е добре да се избягват всякакви начинания, важни задачи и решения, тъй като много дела може да завършат с провал, да изпаднете в кризисни ситуации. Срещи с неприятни хора може да ви развалят настроението.

Козирог – Въздържайте се от прекомерна активност. Днес е полезно да се отпуснете. Малките знаци на внимание към половинката ви ще ви позволят да прекарате приятна вечер и да облекчите стреса от работния ден.

Водолей – Вашият иновативен дух няма да бъде оценен от хората около вас, както бихте искали, защото те не са в състояние да ви разберат. Пазете се от екстравагантни придобивки, неоправдани разходи.

Риби – Може да имате повече енергия в по-ранната част на деня, но енергията ви може да спадне по-късно. Трябва да избягвате нездравословната храна. Денят сочи към разходи, особено през втората част на деня.

 

Съветите на Фортуна

Денят носи активна и творческа енергия, която благоприятства бързите дела. Сърцето излъчва радост, иска да живее пълноценно. Луната създава такива вибрации, които ни улесняват да се измъкнем от депресията. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.

Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Подходящо е за колективна работа. Най-опасните действия, чрез които ни „хващат” в капана си тъмните сили на този ден са лъжи, ласкателство и раболепие, т.е. всичко, което допринася за получаване на собствена полза за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост. Ползата, получена в този ден обаче ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия скоро ще повлияят на авторитета.   

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още