Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 02.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 02.04.19

Дневен хороскоп – вторник – 02.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат

Овен – Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с влиятелни хора и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар - това значително ще скъси пътя към успеха.

Телец – Възможно е да има проблеми при изготвянето на важни документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте цялата входяща информация, защитавайте репутацията си - накратко, бъдете много внимателни.

Близнаци – Този ден може да се използва за изпълнение на предишни планове. Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки.

Рак – Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Ще имате възможност да реализирате собствените си амбиции, отдавна създадени планове или да постигнете признание за своите заслуги.

Лъв – Днес вашето самолюбие ще ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Дева – Забравете за проблемите от миналото и вземете решение, което може да промени живота ви. Много от вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Везни – Професионалните перспективи са много добри, възможно е да се постигне значителен успех в избраната от вас област. Обърнете внимание на взаимоотношенията си с колегите: недоброжелателите ви са решителни, завиждайки на вашия успех, стават способни на напълно недобросъвестни действия.

Скорпион – Този ден ще бъде приятен и продуктивен, ако действате в съответствие с предварително определен план и разчитате на собствената си сила, без да чакате външна помощ. Не се поддавайте на провокации на недоброжелатели.

Стрелец – Този ден е по-подходящ за работа, отколкото за почивка, така че настройте се за активна дейност и не се страхувайте от препятствията по пътя си. Не трябва да се доверявате на други хора при решаването на проблемите си.

Козирог – Отличен ден. Високият жизнен потенциал, отличното настроение и правилните решения взети навреме ще ви позволят да постигнете много, не само да решите собствените си проблеми, но и да помогнете на другите. Вашите действия са уместни и навременни и следователно ще бъдат правилно оценени.

Водолей – Този ден няма да донесе дългоочакваните промени, но все пак ще ви даде възможност да направите първите стъпки към целта си. Важно е да не надценявате способностите си и спокойно да приемате помощта, която най-вероятно ще ви бъде предложена.

Риби – В много отношения това е приятен и успешен ден. Трябва да бъдете внимателни към детайлите - всяко, дори най-незначителното обстоятелство може да ви подтикне към интересни идеи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят изостря интуицията. Вслушайте се в себе си, посъветвайте се със своя вътрешен глас и не правете нищо, което не ви се иска. В този ден е възможно да се постигнат различни прозрения. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат. Но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация.

Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. Препоръчва се да разпускате, медитирате, да слушате музика. Днес бъдете по-близко до своите роднини, обърнете повече внимание на децата. Постарайте се да не зацикляте на конкретните жизнени и особено битови проблеми. Днес благотворителността създава блага карма.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети