Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 02.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 02.06.20

Дневен хороскоп – вторник – 02.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Благоприятно е за общуване с близките и да прекарате времето със семейството си

Овен - Очаква се активен и динамичен ден. Моментът е подходящ да обмислите всички възможности и да съставите планове за близките перспективи. Избягвайте да спорите и нищо никому не обещавайте.

Телец - Трябва да подложите на преоценка отношенията си с някои хора. Това няма да се отрази върху текущите ви дела. Всичко друго ще се развива почти по план и е желателно да не пропускате добрите възможности.

Близнаци - Може да изплува някаква важна тема за вас. Въпреки голямото емоционално напрежение, постарайте се да запазите спокойствие и да не се поддавате на провокациите на другите и стремежът на някои да ви въвлекат в конфликт.

Рак - Подходящо е да се занимавате само с това да помагате на нуждаещите се, поправяне положението, където е нужно, за реставрация, ремонт на някои неща, организиране на вашето жизнено пространство.

Лъв - Чувствате се твърде добре днес въпреки многото работа, задължения и проблеми. Доброто ви благоразположение ще способства за хармонични отношения, както в личен, така и в общ план.

Дева - Може да усетите равнодушие и безразличие към това, което до неотдавна ви е вълнувало. Нужно е да се пазите от грешни изводи, заблуди, но главно от действията, които могат да окажат влияние върху вашето благополучие.

Везни - Животът може да ви доведе до важен избор или решение, което да се усложни от липсата на средства и гаранции. Всяко съмнение подлагайте на анализ и отделяйте време за разчети и размисъл.

Скорпион - Ще усетите емоционален подем и голям прилив на енергия, което ще ви улесни да довършите вече започнатите дела. Не е изключено да трябва да правите компромиси на хора, с които сте били в неразбирателство.

Стрелец - Бъдете внимателни към ставащото. Главното е да запазите стабилността си. Събитията, настроението, постъпките на хората - всичко има значение. Не се напрягайте. Заемайте се само с най-необходимото.

Козирог - Откажете се от шаблоните и действайте по вдъхновение, откажете се от опитите да четете мислите на другите или да мислите, че ще прочетат вашите. Ако е нужно, говорете направо. Нестандартните решения могат да ви донесат успех.

Водолей - Неочаквано стечение на обстоятелствата може да отвори пред вас нови възможности. От това какви решения ще вземете в личните отношения, може да се промени или усложни животът ви.

Риби - Днес е добре да се освободите от всичко старо и ненужно. Възможно е да ви се наложи да се занимавате повече с домашните си дела. Големите покупки отложете, но можете да се занимавате с естетическите преобразования и обновления на дома си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Страхотно настроение, вяра в себе си и вашия успех, усмивка, приятелство, любов - това, от което се нуждаете сега!

Успешно може да продължите всяка започната работа, но избягвайте започване на нови дела, бизнес и делови проекти. Всяка нова работа, която започнете, няма да бъде успешна, не приемайте никакви задачи.

Този период не е подходящ за сериозни финансови операции - енергията на Луната все още не е стабилна, можете сериозно да пострадате. Не инвестирайте в рисковани начинания. По-добре е да не давате заем, парите най-вероятно няма да бъдат върнати. Опитайте се да избягвате комуникацията и новите запознанства, не ходете на места, където ще бъдат вашите врагове или просто неприятни хора.

Луната се движи на празен ход от 13:41 ч. до 19:07 ч. не купувайте и не предприемайте нищо важно. Ако днес има такава възможност, по-добре е да се занимавате с рутинни незначителни въпроси както у дома, така и на работното място. Не разговаряйте по сериозни теми нито с ръководството, нито с колегите си. Настроението е променливо.

Появява се желание за промени, но бъдете внимателни с тях. Благоприятно е за общуване с близките и да прекарате времето със семейството си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати