Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 02.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 02.07.19

Дневен хороскоп – вторник – 02.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

През този ден дори не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела

Овен – Съсредоточете се върху това, което е важно. Всичко останало ще трябва да бъде отложено за по-късно. Може да е жалко да откажете развлечения и планирани срещи с приятели, но най-вероятно няма да имате време за тях.

Телец – Съсредоточете се върху решаването на практически проблеми: с тях се справяте най-добре. Денят предразполага към спорове и изясняване на отношения. Може да има незначителни разногласия с приятели, семейни спорове.

Близнаци – Сега вие сте предразположени към екстравагантност, лесно можете да похарчите пари, без да мислите за факта, че по-късно те могат да ви трябват за нещо важно. Житейският опит ще ви помогне да намерите изход от трудна ситуация.

Рак – Новолунието във вашия знак днес ви носи усещане за пълнота и спокойствие, което не сте имали дълго време. Това благоприятства всичко, което трябва да направите, защото ще го направите с много спокойствие и добри резултати.

Лъв – Героите не са просто измислица, има и такива от плът и кръв и които правят живота по-лесен за хората около тях. Не много далеч от вас има някой много ценен човек, който може да ви помогне много. Погледнете добре и ще откриете някой, който много ви обича.

Дева – Настроението ви е променливо и е време да престанете да виждате проблеми там, където няма. Още в средата на деня ще почувствате, че трябва да си дадете почивка. Вечерта е по-добре да не планирате нищо особено досадно.

Везни – В днешният ден може да се сблъскате с неприятната страна на човешката природа. Не се доверявайте на никого, тъй като вашата способност да оценявате критично ставащото е съществено занижена.

Скорпион – Може да има препятствия по пътя ви, но определено ще намерите начин да ги преодолеете. На вашата находчивост и изобретателност може само да се завижда. Изглежда, че няма такъв проблем, с който не бихте могли да се справите.

Стрелец – Всичко, което предприемете днес трябва да е старателно обмислено. Дори да се намирате в общество на хора, на които симпатизирате, трудно ще срещнете съмишленици по теми, които ви вълнуват.

Козирог – Семейните отношения могат да се развият по-интензивно, отколкото обикновено. Близките ви имат оплаквания, но не винаги ги изслушвате спокойно. Да се намери общ език между вас ще е трудно.

Водолей – Денят не е лишен от трудности, но те няма да ви изплашат. Препоръчително е да прекарате вечерта спокойно. Опитайте се да избягвате всякакви ексцесии: сега те са особено вредни за здравето.

Риби – Трябва да се отървете от фобиите и страховете, които ви парализират, ако искате да продължите напред в живота. Ако се опитвате да угодите на другите, вместо да изпълнявате собствените си желания, рано или късно ще бъдете разочаровани.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес има Новолуние (22:17 ч.) и пълно слънчево затъмнение в знак Рак. Слънчевото затъмнение се възприема по-лошо от жените, отколкото от мъжете, а при лунното затъмнение е обратното.

Силите отслабват, енергията се изтощава. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо не предприемайте. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата.

През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща.

Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети