Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 02.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 02.11.21

Дневен хороскоп – вторник – 02.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете по-отворени към някои от плановете си. Този ден е идеален, за да завършите неща, свързани с работата. Много сте нервни поради други хора и това се усеща осезаемо. Опитайте се да не влизате в конфликти с членове на семейството.

Телец – През деня е възможно да се намери начин за преодоляване на някои бизнес/делови проблеми от миналото. Проявете повече толерантност в междуличностните отношения. Не бързайте да правите обещания дори на шега, не поемайте никакви задължения.

Близнаци – В работата може нещо да се обърка и това силно ще ви изнерви. Ако се налага, потърсете помощ от колегите си. Опитайте се да се примирите с някои неща, на които не можете да повлияете. Пазете се от настиване.

Рак – До края на деня са възможни конфликти, които ще се отразят много негативно на вас. Опитайте да се изолирате, за да се съхраните. Внесете повече физическа активност в ежедневието си. Това ще освободи излишното напрежение и ще разсее мислите ви.

Лъв – Днес не бързайте да давате обещания, не сключвайте сделки. Вашите собствени идеи може да се окажат не толкова добри, затова не бързайте да ги прилагате, отложете решението за по-благоприятно време. 

Дева – Не предприемайте импулсивни действия. Нуждаете се от време, за да разберете всичко, да претеглите плюсове и минуси, да разберете кои са вашите истински желания и да решите как да продължите да действате занапред.

Везни – Денят не е лош и пред вас стоят добри шансове. Бъдете мъдри и не вземайте прибързани решения, особено когато става въпрос за бизнес. Обърнете се към себе си и своите нужди, когато става въпрос за емоционален и любовен живот.

Скорпион – Днес сте много нервни и напрегнати по лични причини и това се отразява на целия ден. Нищо не е наред, защото сте разочаровани от някои отношения с близки хора. Бъдете внимателни в действия, свързани с парите.

Стрелец – Денят ще бъде успешен за тези, които се занимават със социални дейности, защото Луната е във вашия дом на приятелството и социалните връзки. Много представители на знака ще се радват на късмет и симпатиите на хората от противоположния пол.

Козирог – Днес покажете сериозно отношение във всичко. Как ще премине денят зависи до голяма степен от способността ви да се контролирате и да се справяте с обстоятелствата. Помнете обещанията си, дадени по-рано, не се поддавайте на провокациите и се съпротивлявайте на изкушенията.

Водолей – Новите ви идеи са добри, просто трябва да имате повече самочувствие. Що се отнася до любовния живот, може да ви се появи желание да предприемете нещо нестандартно, за да изненадате половинката си приятно.

Риби – Ако не бързате с решенията и действията, денят ще премине добре. Намалената концентрация ще пречи на работата ви. Не поемайте допълнителни задължения. Нужна е повече предпазливост във всичко. Всяка проява на лекомислие може да доведе до последици.

 Съветите на Фортуна

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж може да се появят раздразнение, гняв, злоба. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност.

Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

Меркурий е в квадратура с Плутон, което предизвиква хората много да говорят, да си противоречат, да се държат враждебно, има борба за надмощие. Когато двете планети са в сблъсък една на друга, е вероятно да се появи динамично напрежение, както от умствена, така и от емоционална гледна точка.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети