Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 03.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 03.08.2021

Дневен хороскоп – вторник – 03.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Вие сте в период, в който възможностите ще ви се появят една след друга и наистина нямате извинение да не реализирате целите си и всъщност успешно. Избягвайте напрежението и раздразнението на всяка цена.

Телец – Настроението ви ще бъде романтично и ще успеете да прекарате красиви моменти с партньора си. Днешният ден благоприятства любовния ви живот и е добре да се възползвате от него, особено ако принадлежите към категорията на необвързаните.

Близнаци – Може да се окажете в ситуация, в която трябва да избирате. Имате нужда от повече вяра в себе си, за да промените настроението си и да започнете да гледате на нещата по-оптимистично.

Рак – Подривни ситуации, както във вашите професионални, така и в семейните въпроси, ще ви провокират и изтощават. Ако успеете да контролирате нервите си, ще намерите решенията и с много усилия ще възстановите реда.

Лъв – Трябва да промените курса и да следвате по-динамична стратегия, за да насочите ситуациите, където искате. Планетите са доста благоприятни с вас днес и ще ви подкрепят във всичко, което искате да правите.

Дева – Трябва да прекарате деня в завършване на текущите си проекти. Можете да анализирате резултатите от последните си усилия и да оцените материалния резултат от завършената работа. Вечерта може да посветите на любими хора.

Везни – Без съмнение в днешния ден се чувствате привлекателни и изпълнени със страст. Днес наистина ще бъдете в центъра на вниманието. Излъчвате специфична енергия и магнетизъм и някой със сигурност ще забележи това.

Скорпион – Практически, но и психологически денят остава малко труден за вас. Вашите романтични отношения се нуждаят от внимание, защото днес е лесно да постигнете напрежение с партньора си. Избягвайте чувствителни въпроси, защото ще съжалявате.

Стрелец – Денят ще протече доста добре. Този вторник най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се погрижите за себе си, за вашите нужди и външния си вид. Животът гледа напред и вие трябва да направите същото!

Козирог – Факт е, че напоследък имате много проблеми за решаване и сте уморени. Всичко, което се забавя, скоро ще влезе в траектория на еволюцията и вие ще се успокоите. Останете съсредоточени и върху целите си, за да завършите задълженията си възможно най-скоро и оставете времето да се развива във ваша полза.

Водолей – Денят е доста добър и планетите ви даряват със своето благоволение, но за да можете да продължите напред, първо трябва да решите някои нерешени проблеми, които имате, а след това да погледнете към бъдещето си.

Риби – Вашата голяма чувствителност ви води до грешни действия и до грешни изводи. Говорете с близки и доверени хора и изслушайте тяхното мнение. Със сигурност те ще ви дадат различна гледна точка по въпросите, които ви вълнуват.

Съветите на Фортуна

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност. Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага.  Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп