Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 03.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 03.09.19

Дневен хороскоп – вторник – 03.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност

Овен – Денят ще бъде доста успешен в много отношения. Луната е във вашия осми дом на съвместните финанси, така че е подходящото време за уреждане на паричните въпроси, обсъждане на съвместни финансови планове със съпруг или бизнес-партньор.

Телец – Време е да изоставите миналото и да посрещнете бъдещето с отворени обятия. Ако сте съгласни с всички, това може да попречи на вашето щастие. В любовта сте непоследователни и вместо да обградите с внимание и грижи човека, когото обичате, сте заети със собствените си дела.

Близнаци –Ако работите с документи, бъдете по-внимателни днес, защото са възможни грешки. Ключът към успеха в личните взаимоотношения ще бъде позитивното мислене и способността да се поддържа хармония в общуването.

Рак – Звездите предупреждават, че трябва да работите с пълна мощност. Не отлагайте това, което трябва да направите сега. Ще получите ценни плодове от своя труд, ако не се оставите на мързела.

Лъв – Денят е подходящ за разширяване на контакти и обмяна на идеи. Вечерта е подходяща, за да обсъдите плановете със семейството си за близкото бъдеще. Опитайте се да подобрите отношенията си с децата си, като изразите искрените си чувства към тях.

Дева – Ако има нужда да подредите мислите си или да организирате плановете си, тогава днес е напълно подходящо за това, защото Луната е във вашия интелектуален трети дом. Би било добре да се разработи реалистичен план за постигане на целите и да се определят бъдещите перспективи.

Везни – Една от задачите на днешния ден е да бъдете отговорни по финансовите въпроси, защото Луната е във вашия дом на парите. Рационалният подход към удоволствието от пазаруване ще помогне да се избегнат ненужните разходи. Фриволността и разумното количество риск могат да бъдат оправдани, но не и днес.

Скорпион – Не се отдавайте на фантазии и подхождайте към задачите на този ден с цялата отговорност. Постоянно си напомняйте, че трябва да направите всичко максимално, за да изпълнявате задълженията си на най-високо равнище.

Стрелец – Бъдете реалистични и последователни, тъй като ентусиазмът ви може да ви подведе. Вие сте състрадателни и готови да помогнете на ближния си. Може би някой наистина се нуждае от подкрепата ви, но не забравяйте за себе си, така че състраданието да не навреди на вашите собствени интереси.

Козирог – Успешен ден за тези, които се занимават със социални дейности, защото Луната е във вашия дом на приятелството и социалните връзки. Може да се посветите на плановете си за бъдещето. На първо място, съсредоточете се върху желанията си и не обръщайте внимание на това, което казват другите.

Водолей – Луната е в дома на кариерата ви, така че денят е подходящ за разработване на стратегия за професионално развитие, определяне на финансови цели. Вашите амбиции могат да се отнасят не само за кариерата, но и за личния ви живот, който също може да планирате. Направете ясен план за действие и го следвайте, докато мечтите ви се сбъднат.

Риби – Днес ще преодолявате с лекота всичко и ще се справяте със своите задължения, но намалете малко оборотите на действие. Ще бъдете любящи, топли и отзивчиви към жестовете на другите. Благоприятно време за връзките и приятелствата ви.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Делата, започнати с благи намерения, е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други беди. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятностите.

Енергията на нашите думи винаги създава нашата обективна реалност. Така създайте своята реалност на изобилието. Съсредоточете се върху положителните мисли, думи, образи, формирайте ясна матрица в своето съзнание и подсъзнание, а неизбежният закон „подобното привлича подобно” ще прояви тази матрица във физическият свят. Мислете непрекъснато, че създаването на вашето Изобилие и Богатството на Вселената са във вашите ръце.

Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети