Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 03.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 03.11.2020

Дневен хороскоп – вторник – 03.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес проявете сериозно отношение във всичко. Как ще протече денят зависи до голяма степен от способността ви да се контролирате и да се справяте с обстоятелствата. Помнете обещанията си, дадени по-рано, не се поддавайте на провокациите и се съпротивлявайте на изкушенията.

Телец – Новите ви идеи са добри, просто трябва да имате повече самочувствие. Много представители на знака ще се радват на благоволението на съдбата и симпатиите на хората от противоположния пол.

Близнаци – Работата с документи може силно да ви изнерви. Не трябва да изразходвате енергията си за преживявания поради минали събития. Време е да се освободите от миналото и да приветствате бъдещето с отворени обятия.       

Рак – Често се борите не заради собствените си интереси, а за тези на другите, опитвайки се да възстановите справедливостта и да защитите онеправданите и по-слабите. Това от една страна отнема време и усилия, а от друга ви дава огромен емоционален заряд. Не забравяйте обаче за собствените си дела.                

Лъв – Денят ще бъде успешен за тези, които се занимават със социални дейности, защото Луната е във вашия дом на приятелството и социалните връзки. Що се отнася до любовния живот, може да ви се появи желание да предприемете нещо нестандартно, за да изненадате половинката си приятно.

Дева – Проявете повече толерантност в междуличностните отношения. Не бързайте да правите обещания, дори на шега, не поемайте никакви задължения. Всяка проява на лекомислие може да доведе до проблеми.  

Везни – Не вземайте бързи решения на работното място и спазвайте правилата. Нуждаете се от време, за да разберете всичко, да претеглите всички плюсове и минуси, да разберете кои са вашите истински желания и да решите как да продължите да действате занапред.                                            

Скорпион – Има вероятност да попаднете в конфликт на лична основа. Ако това стане, включете чувството си за хумор, за да може по-лесно да изгладите ситуацията. Внесете повече физическа активност в ежедневието си. Това ще освободи излишното напрежение и ще разсее мислите ви.                                        

Стрелец – Работният ден ще е доста динамичен. Днес ще ви върви, ще имате възможност бързо да разрешите някои сложни и важни задачи. Приемате творческо отношение към всичко, което правите, това ще ви позволи да постигнете добри резултати.            

Козирог – Намалената концентрация ще пречи на работата ви. Не приемайте допълнителни задължения. Нужна е повече предпазливост във всичко. Всяка проява на лекомислие може да има сериозни последици. Ако не бързате с решенията и действията, денят ще премине добре.                 

Водолей – Денят не е лош и пред вас стоят добри шансове. Единственото нещо, което може да ви разстрои днес е ситуацията във финансовата сфера. Възможно е да ви напомнят за себе си стари дългове или други необходими плащания.

Риби – Времето е подходящо да обърнете внимание на някои нерешени въпроси от миналото и да определите как да ги разрешите. На работното място се стремете да не се набивате много в очи. Бъдете внимателни в действия, свързани с парите.                                                    

Съветите на Фортуна

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Емоциите са водещият мотив в постъпките, затова бъдете предпазливи. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.

Днес светът е нашето огледало – в него се отразява нашата истинска същност, показва ни нашето истинско Аз. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всичко, което говорят за нас околните е чистата истина. Анализирайте думите, казани по ваш адрес, но не предприемайте никакви действия под влияние на първичните инстинкти. В този ден действителността отваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина.                                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп