Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 03.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 03.12.19

Дневен хороскоп – вторник – 03.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не бързайте. Всички решения взети в този ден трябва да бъдат добре обмислени. Понякога ви е трудно да прецените възможните последици от вашите действия. Старайте се да имате само положителните мисли.

Телец – Тези, които ходят на работа, ще положат енергични действия в професионалното направление. Планетарните аспекти изискват от вас да завършите делата си възможно най-скоро - онези, които бяха отложени за по-късен етап.

Близнаци – Имате много енергия, но не се претоварвайте с работа. Ако работите с документи, внимавайте при попълването им. Преди да подпишете нещо, четете внимателно и ако имате някакви съмнения, консултирайте се с адвокат за съвет.

Рак – По-добре е да не правите нищо важно. Този ден е подходящ, за да си починете и да си възвърнете силите, да се включите само в някои не толкова изморителни дела, без бързане и излишни притеснения.

Лъв – Делата не търпят отлагане и тук вашите творчески способности ще бъдат полезни. Удачен ден за тези, които обичат да рискуват, да си опитат късмета. Обърнете внимание на здравето. Постоянният стрес и напрежение са способни да нанесат вреда на организма ви.

Дева – Постарайте се в днешния ден да поставите нещата в ред - у дома, в офиса и в мислите си. Необходимо е да мобилизирате всичките си сили и воля за свършване на предстоящите задачи. Не забравяйте да платите всички сметки, които вече са се натрупали.

Везни – Емоционалните и физически компоненти на живота ви са във възход. Имате добра възможност да изпълните някои от своите планове. Можете да правите малки покупки, но за големи придобивания, които не са били планирани предварително, този ден не е подходящ.

Скорпион – Днес  може да се наложи да изяснявате отношения. Призовете чувството си за хумор, така по-лесно ще разрешите конфликта. Възможно е да се окаже, че и двете страни още не сте готови за взаимно споразумение.

Стрелец – Деловите и личните партньорски отношения се развиват добре. Каквото и да правите, не бързайте. Успехът няма да дойде веднага, така че е по-добре да сте търпеливи. Вечерта е благоприятна за прекарване на времето със семейството и близките си хора.

Козирог – Текущите задачи и реализацията на плановете (особено домашните и служебните), ще изискват от вас съсредоточаване, организираност и отговорност. Твърде е възможно да възникне спешна нужда от пари.

Водолей – Денят е добър за конфиденциални разговори. Има неща, които не бива да бъдат отлагани за утре, а трябва да се свършат днес. Старайте се да бъдете максимално икономични. Голяма е вероятността да направите непланирани разходи.

Риби – Някои дела няма да вървят по план, нещата ще ви отнемат повече време, отколкото очаквахте. Идете при приятелите си - общуването с тях сега ще е благотворно. Те вероятно се нуждаят от вашите съвети (а може би и вие) и заедно ще намерите най-доброто решение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е сложен. Трябва да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно, и ви дърпа назад: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени.

Ако сте уморени от някои трудни взаимоотношения, от които е крайно време да се отървете, сега е подходящо време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота.

Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

В този ден е опасно да надценявате силните си страни и постиженията си в живота. Самоувереността и егоизмът не трябва да посещават сърцето ви. Това е активен ден, може да има непредвидени събития, лошо е за бавните хора.

Луна в Риби - Емоционалността, сантименталността и чувствителността се увеличават. Засилва се склонността към всичко загадъчно и непознато. Повишена чувствителност към всякакви инфекциозни и вирусни заболявания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети